проблем с окачВането ПОМОЩ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с окачВането ПОМОЩ
между 140-160 нешто започжа да тресе и трака сякаш ще пада гума?????????
спира4ка пада скороста и спира ужасно усе6тане.НЯКАКЖИ ИДЕИ 

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Иди си балансираи гумите!И виж с кави джанти си защото ако не са такова за модела централния отвор може да ти е по голям и да трябва да си направиш втулки,защото ако е така и баланс може да не ти помогне

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- Makarov 2
- младши ентусиаст
-
отн
Пич моята също прави така ,но на 120-140км.на мен всичко ми е сменено каквото се сещаш не съм сменил спирачните дискове ,а са доста износени-пробвай аз ще го направя ,но след около месец!!!!Прати после една ЛС да кажеш какво е излязло!!!!
- beco109
- младши ентусиаст
-
- Кара: Разумно
- Детайли за колата: Измамна
Съмнявам се да е от спирачните дискове там тресе при натискане на спирачка. По скоро нето ти е разбаланситано по трансмисичта трябва да се тръгне от край до край и установия къде точно ти е проблеме 

- krehoo
- Потребител
-
- Кара: 3-ка
- Мечтае да кара: М3-ка
beco109 написа:Съмнявам се да е от спирачните дискове там тресе при натискане на спирачка. По скоро нето ти е разбаланситано по трансмисичта трябва да се тръгне от край до край и установия къде точно ти е проблеме
при мен беше от накладките от зад бяха толкова износени 4е феродото се беше натру6ило и захапваше в барабана и тресеше като ги сменив всичко се оправи

11 мнения
• Страница 1 от 1