КОЛЕГИ МОЛЯ ЗА ПОМОЩ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
КОЛЕГИ МОЛЯ ЗА ПОМОЩ
Колеги моля посъветвайте ме :
искам да купя БМВ 316 конпакт М43 мотора с верига, но ме притеснява едно нещо този двигател сполочлив ли е ?
и едно забелязвам когато отворя горе капачката на двигателя дето се сипва масло , когато работи колата и в момента като го отворя и почва да тресе мотора и имам чувството че ще изгасне ? Това нормално ли е ? и като отворя щеката долу прави моментно някав вакум ? Продавача ми казва че е било нормално така ? Благодаря на всички колеги !
искам да купя БМВ 316 конпакт М43 мотора с верига, но ме притеснява едно нещо този двигател сполочлив ли е ?
и едно забелязвам когато отворя горе капачката на двигателя дето се сипва масло , когато работи колата и в момента като го отворя и почва да тресе мотора и имам чувството че ще изгасне ? Това нормално ли е ? и като отворя щеката долу прави моментно някав вакум ? Продавача ми казва че е било нормално така ? Благодаря на всички колеги !
- Makarov 2
- младши ентусиаст
-
аож
Колега аз две години карах бмв с такъв мотор и останах много доволен!Това че тресе двигателя като се отвори капачката е нормално,значи ти работи клапана за картерните газове.И да я вземеш няма сбъркаш.Ако е от Италия колата бъди сигурен че мотора е пълен с нагар.Големи са писюри тези италианци.Късмет!!!Жена и кола като се вземат всичко е на късмет

- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
mbrothers написа:да колата е от италиа . този нагар дали ще направи нещо ? някви осложнениа
Е ти видя ли нагара че питаш,или само да се дрънкат глупости

P.S. Няма сполучлив мотор на БМВ,всичките са на голф,ама ги караме от немай къде...
- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- Makarov 2
- младши ентусиаст
-
жяаож
Нищо няма да направи само ще ти разваля новото масло като го налееш.Пък маслото като не е хубаво сещаш се какво става нали?
Не е задължително да има нагар,и из между италианците има шофьори които си поддържат колите, е аз не случех ,затова и на двете ми бмв-та отварях двигателите да ги чистя и пълна профилактика.Винаги изкарвах около две кутийки от маргарин рама с нагар от двигател.Отвори капачката откъдето се налива масло на мотора там се вижда какво е вътре.Не е страшно,просто е малко скъпо. Това е!!!!!!!!Всичко се поправя,няма страшно

Не е задължително да има нагар,и из между италианците има шофьори които си поддържат колите, е аз не случех ,затова и на двете ми бмв-та отварях двигателите да ги чистя и пълна профилактика.Винаги изкарвах около две кутийки от маргарин рама с нагар от двигател.Отвори капачката откъдето се налива масло на мотора там се вижда какво е вътре.Не е страшно,просто е малко скъпо. Това е!!!!!!!!Всичко се поправя,няма страшно

6 мнения
• Страница 1 от 1