моля за съвет покупка на Е36 купе 316
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- guiltyboy86
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 323i
моля за съвет покупка на Е36 купе 316
здравейте нов сам във форумчето с интерес следя всички теми.днес във мобилето ми се наби на очи една обява за едно купе ето това е линка http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details извинявам се ако темата не е за този раздел,та мисалта ми беше да я погледните и да си кажете своето мнение дали си заслужава и ако има някой от враца да я поглене ако може че ми е доста далечко.ако може да ми кажете като цяло 316 на купе как е не сам привърженик на високите скорости благодаря ви на всички предварително
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
дет се вика от Враца и котка не ти треба
никой не можа да каже така в какво състояние е, но определено предната броня не е тая с която е излязла от завода.

никой не можа да каже така в какво състояние е, но определено предната броня не е тая с която е излязла от завода.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Виж таблото и по-точно стрелката на бензина разграфено е с 15,30,45 и т.н това табло е от преди феиса което ме навежда на мисълта че цялата кола е 94-95-а и е сложен дигиталния климатроник или е сменяно таблото ,за по сигутно като отидеш да я гледаш продиктувай vina по телефона на твой приятел да го провери в reаloem.com !
И като я гледам колата без екстри,рекаро и т.н и ако не и съответства годината спокойно можеш да му искаш да ти свали 700-800лв!
Поздрави!
П.С:Това за вина по-телефона ти го казвам от личен опит с първото ми бмв от Враца беше внимавай много че са големи мошенници,също виж дали са наред всички документи че аз имах проблеми и с това!
И като я гледам колата без екстри,рекаро и т.н и ако не и съответства годината спокойно можеш да му искаш да ти свали 700-800лв!
Поздрави!
П.С:Това за вина по-телефона ти го казвам от личен опит с първото ми бмв от Враца беше внимавай много че са големи мошенници,също виж дали са наред всички документи че аз имах проблеми и с това!
Последна промяна Nukem на 14 Фев 2009, 13:40, променена общо 1 път
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
На пръв поглед,колата е била с челен удър,съдиме по това,че предната броня е от кола произведена преди 1994
Но за толкова пари толкова

Но за толкова пари толкова

- guiltyboy86
- кандидат ентусиаст
-
абе и на мен малко ми се вижда не както трябва дигитален климатроник а пък със стария бъбрек друго което видях от снимките е че има лепенка на предното стъкло горе в ляво тва е пикела следователно е от австрия макар че е сас росенхаймски номера то австрия е на 15 20км от росенхайм и постояно се внасят коли от австрия в германия и се препродават там ходил сам точно там вав залцбург и росенхайм и знам как е вав росенхайм е пълно сас сърби и руснаци прекупвачи та мисалта ми беше че след като го има пикела е от австрия и може и да е пораждясала
- Nukem
- старши ентусиаст
-
трябва дигитален климатроник а пък със стария бъбрек
Това не е вярно,дигиталния климатроник се слага от ноември 95-а а новите бъбреци от април/май 96-та така че кола произведена в този интервал ще е с дигиталния климатроник и старите бъбреци!
Много хора си мислят че феиса става на еди коя си дата и след нея всичко е с новите бъбреци,диг.клима и т.н а това не е така!
Последна промяна Nukem на 14 Фев 2009, 14:22, променена общо 1 път
- guiltyboy86
- кандидат ентусиаст
-
други които сам набелязал са тези двете http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details този компот нешто доста време се застоя а тази 320 ми се виждат нереални снимките наживо ще е някой дъргел
- guiltyboy86
- кандидат ентусиаст
-
сега ми пратиха по майла вин на 316 някой мойе ли да го провери и да ми каже нешто за тва купе ето го и вина WBABE11040JG64505
- fifiperoto
- Потребител
-
- Кара: 320
- Мечтае да кара: m3
Typschlüssel: BE11
Katalysator: mit
Sichtschutz: nein
Lenkung: links
Getriebe: manuell
Baureihe: E36/2
Ausführung: Europa
Bezeichnung: 316i
Motor: M43
Karosserie: Coupé
Produktionjahr: 06/1995
Werk: Regensburg
това излезна колега
това излезна колега
- fifiperoto
- Потребител
-
- Кара: 320
- Мечтае да кара: m3
Typschlüssel: BE11
това излезна колега
това излезна колега
- guiltyboy86
- кандидат ентусиаст
-
благодаря ти аз му се обаждах каза ми че 4300 била крайна цена наистина е от австрия колата сас шперче само това дето е сас старата броня а пък с дигиталния климатроник ме притеснява че е блъскана ама ше видим
- Nukem
- старши ентусиаст
-
06/95-a по вин да ти я дава за 4000 и я взимай!Ще си земеш една М-броня от форума и си чук!
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
иди я виж да не е крива да не тропа свери номерата на рама двигател и т.н. и купувай смело доволен ще останеш
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
guiltyboy86 написа:други които сам набелязал са тези двете http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details този компот нешто доста време се застоя а тази 320 ми се виждат нереални снимките наживо ще е някой дъргел
На 6-така наистина много интересни снимки са побликувани, ако изглежда и така на живо си е доста изгодна сделка, дано да е и читав разбира се
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2