е36 централно закл.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
е36 централно закл.
ще бъда много благодарен ако ми помогнете. проблема ми е, че като завъртя ключа се заключва и след 2 сек. се отключва БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
- mitaka333
- Потребител
-
- Кара: Е91 2.0d
Колега и при мен беше така докато не се консултирах с един познат ел.техник.
Та проблема е следния,зад жабката е модула за централното на колата ще го познаеш по белия и синия кабел които излизат от него.
Трябва да спомена че ще ти е необходимо да имаш аларма защото след като прекьснеш тези два кабела да не влизат в този модул трябва да ги вьржеш кьм алармата и готово.
Но най-добре отиваш при един майстор и си готов за 15мин.Успех и пиши за резултата!
Та проблема е следния,зад жабката е модула за централното на колата ще го познаеш по белия и синия кабел които излизат от него.
Трябва да спомена че ще ти е необходимо да имаш аларма защото след като прекьснеш тези два кабела да не влизат в този модул трябва да ги вьржеш кьм алармата и готово.
Но най-добре отиваш при един майстор и си готов за 15мин.Успех и пиши за резултата!
- барабчо
- Потребител
-
- Кара: 318и е36
- Мечтае да кара: м3
при мене беше друго заклу4вам и след 2 сек се отклу4ва разбрах 4е на предна лява врата коп4ето което е не се натиска като затворя вратата (захабило се е)затва капка каниколит и е готово сега тя и да не е затворена колата се заклу4ва
една тънка бяла линия разделя фантазията от реалноста
........
Прав е Колегата , бутончетата се изхабяват или износват. Аз лично сам сложил на всички врати на бутончетата, Два пласта тиксо от черното варху тях и по този начин се оправи всичко.Тук четох има6е тема че се закупуват и нови неструват много и се сменят,около 4,,,5,,лв. маи 4-бр.
.......
Можеш и да пробваш колега, сядаш на седалката натискаш палчето с праст и заключваш и изчакваш то ще си покаже.
- camburko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше e36 седан M43B18
- Мечтае да кара: М5
колега извинявай че ти спамя темата ама и аз да питам нещо. като ми слагаха алармата и ми отказа да работи лявата ключалка всмисъл тя си беше водеща на централното заключване а след монтажа на алармата ми води дясната ключалка. колата е с комфорт модул ако това има значение. някои ако има идея да даде акъл какво да правя. знам че трябва да ги навестявам момчетата с алармата ама все нямам път натам.благодаря предварително на отзовалите се.
- metodi80
- старши ентусиаст
-
При мен причината за това поведение (да се отключва и да се заключва от втория път ) , беше механизма на багажника. Самата ключалка не се заключваше нормално и беше необходимо леко с ръка да натисна капака на долу за да може механизма да захапе хубаво при заключването и си се заключваше без да се отключва. Поразместих леко капака (в смисъл настроих го леко от към амортисьорчетата , така , че да слезе леко по на долу ) и от тогава няма грижи.
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Аз имам проблем пасажерската врата на 318is coupe 97-ма. С фабрична аларама е (тази със сиво и червено копче на дистанционното). Значи като натисна да заключвам се заключва всичко без резервоара и пасажерската. На резервора май е заминала машинката, но на вратата виждам как палчето подскочи леко и остане дигнато. Отивам до врата, дърпам и се отваря. Като натисна с пръст копчето се заключва, но влиза трудно и после отвътре като я отварям с лостчето пак се отаваря трудно. Също и с ключа пробвах да я заключа и не стана. Някакви идеи. Извинявай колега,че ти ползвам темата, но да не отварям друга, а виждам, че твоя проблем е решен.
ПП: чел съм всички теми по въпроса, не намерих като моя проблем.
ПП: чел съм всички теми по въпроса, не намерих като моя проблем.
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
- KickingKing
- ентусиаст
-
За да се заключва и отключва значи някоя врата не се приема като затворена....

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2