Акция "халогени" и в Надежда / София /
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Акция "халогени" и в Надежда / София /
Здравейте, за съжаление тази нощ е имало акция по крадене на халогени и в Надежда 3 / София /.
Сутринта видях че мойте ги няма / стойките са там /, като продължих по улицата видях че и на още две Е36 са свалени
Нищо ново под слънцето
Досега не бях ставал жертва на кражба на части от Е36 но вече и аз съм в "клуба" на окрадените
Сутринта видях че мойте ги няма / стойките са там /, като продължих по улицата видях че и на още две Е36 са свалени

Нищо ново под слънцето

Досега не бях ставал жертва на кражба на части от Е36 но вече и аз съм в "клуба" на окрадените

- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
Мамицата им мръсна и в люлин също минаваха миналата седмица, мойта не са я пипали ама на други колеги да. Тия са от некое село да знаете ама бог да им е на помощ ако ги хванеме
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
kiko написа:кофти баце,силиконец му е маиката ама после не ме питаи как се сменя крушката
Е как се сменя... сваляш 2 винта на подкалника и сменяш отвътре не е толкова сложно по-добре отколкото да спонсорираме тъпите дроги
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- VINITU
- кандидат ентусиаст
-
здравеите колеги. нищо ново но ако имате път към пловдив да знаете че тук сме на мода лаисни, почти сигурен сам че 40% от е36 ците лаисните ги липсват
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
стан написа:kiko написа:кофти баце,силиконец му е маиката ама после не ме питаи как се сменя крушката
Е как се сменя... сваляш 2 винта на подкалника и сменяш отвътре не е толкова сложно по-добре отколкото да спонсорираме тъпите дроги
абе мани ти на канал се измъчих отделно е супер тясно и едвам пипаш с два пръста,ама си по добре де отколкото да си видиш дупките в бронята
Ебахти простотията ... кви работи на карат да правим тъпите джамбази ... туй със силикона грозна работа
... кофтито е че не всеки има наблизо платен паркинг или гараж това за мен е най-добрия вариант ... Мойта я държа на паркинг ... обаче една вечер я забравих пред блока и санувах че са ми лепнали халогените 

- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
Какво говорите.. Аз живея в модрно предградие и за един месец има над 60разбити коли.. Двама мои приятели бяха потърпевши, нищо чудно да доиде и моя ред.Това не е било никога в квартала, сега чупат по 2-3 коли на нощ, мамицата им мрьсна и се мислят за безсмъртни... 

- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
Май всеки тук е бил обект на посегателства от разни боклуци. Лошото е никой до сега не е споменал някога да са хващани крадци от полицията и да са връщани я вещи, я парична равностойност.....което значи че просто няма полиция 

- m3 metanoviq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БАГЕР
- Детайли за колата: 4 ВРАТА
betona написа:Май всеки тук е бил обект на посегателства от разни боклуци. Лошото е никой до сега не е споменал някога да са хващани крадци от полицията и да са връщани я вещи, я парична равностойност.....което значи че просто няма полиция
Здравейте,
как да се върне веща или парична равностойност след като полицията въобще не иска да се занимава. Когато ми откраднаха касетофона полицията ме попита да ли се води в каското, а аз бях го купил преди няколко дена и просто не беше отбелязано и им казах че не се води. И този ми отговаря: тогава да не го пишем че е откраднат

Поздрави
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2