318 TDS -> Фабричен касетофон - въпрос?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- vankata™
- младши ентусиаст
-
318 TDS -> Фабричен касетофон - въпрос?
Колеги, ако мога да ви наричам така, имам следния проблем: наскоро си взех 318 ТДС, доволен съм, но въпросът ми е - колата е 96 година с климатроник и оригинален касетофон и колони, та много ми се иска да сложа един чейнджър но немога да разбера дали този касетофон подържа чейнджър контрол!В кинжката на колата не пише нищо за касетофона, търсих в интернет някакво инфо, питах приятели но нищо, никой неможа да ми помогне!И като знам че имате поглед върху тази марка, моля помагайте!Чакам идеи, и предмарително благодаря!
::: vankata™ :::
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Zik, ми там е работата че незнам кой разбира от тези неща!Нали знаеш че всеки казва аз разбирам, пък после мен ме боли глава!Затова пиша,ако може някой да помогне, някой който е имал същия или подобен проблем!Все пак ти благодаря че си проявил желание да ми помогнеш!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Mи иди в сервиз за музика или там откъдето си взимаш чейнджъра не знаят ли?
Какво пише на фабр. касетофон, те имат май някакви класове.
Какво пише на фабр. касетофон, те имат май някакви класове.
Има отделна книжка за касетофона, която получих с моята кола - също 96а с климатроник. Мисля Blaupunkt беше касетофона и не може да управлява Cd чейнджър. Съветвам те да отидеш при специалисти в аудио-областта ако го сменяш, защото оригиналният касетофон с оригиналните колони дава наистина добър звук и може да останеш неприятно изненздан от ново аудио в колата си. Успех.
:))))
На мен ми казаха че има ,но още не съм го вадил да го погледна ,внимавай че като го свалиш се блокира , на мен така ми блокира като сменях акумолатора и сега съм без музика, най собре се посъветвай със някой експерт успех.
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Благодаря на всички!Почвам по-ред информацията:
1. Касетофона наистина е Блаупункт и не подържа чейнджър контрол!
2. Едиствения вариянт да имам СД в колата си е да сменя целия касетофон.
3. Разбирасе че като свалиш акомолатора ще ти болкира касетофона, защото е с код.Това не е проблем, ако разбирасе си знаеш кода, после просто го въвеждаш и пак имаш музика!
4.Говорих с специалисти и теказаха следното: касетофона се сваля много лесно, няма да се нарани таблото, а колкото до качеството на звука казаха, че ако сложа добър плейър, може да звучи по-добре от сега!
Еми това е!Благодаря на всички ви за желанието за помощ!Сега оставя да си избера добра машинка и да си слушам на воля!
1. Касетофона наистина е Блаупункт и не подържа чейнджър контрол!
2. Едиствения вариянт да имам СД в колата си е да сменя целия касетофон.
3. Разбирасе че като свалиш акомолатора ще ти болкира касетофона, защото е с код.Това не е проблем, ако разбирасе си знаеш кода, после просто го въвеждаш и пак имаш музика!
4.Говорих с специалисти и теказаха следното: касетофона се сваля много лесно, няма да се нарани таблото, а колкото до качеството на звука казаха, че ако сложа добър плейър, може да звучи по-добре от сега!
Еми това е!Благодаря на всички ви за желанието за помощ!Сега оставя да си избера добра машинка и да си слушам на воля!
- vankata™
- младши ентусиаст
-
simmich написа:братле ако касетофона ти е бизнес клас то 100% управлява.за да разбереш то на лицевия панел трябва да е изписано бизнес клас и самия дисплей да е малко по дълъг
Абе пич, ти виждаш ли от кога е тази тема!От две години, темата е от 2004!Аз отдавна съм си решил проблема!
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
vankata™ написа:simmich написа:братле ако касетофона ти е бизнес клас то 100% управлява.за да разбереш то на лицевия панел трябва да е изписано бизнес клас и самия дисплей да е малко по дълъг
Абе пич, ти виждаш ли от кога е тази тема!От две години, темата е от 2004!Аз отдавна съм си решил проблема!

НЕВОЛЯТА УЧИ........

11 мнения
• Страница 1 от 1