318 TDS -> Фабричен касетофон - въпрос?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

318 TDS -> Фабричен касетофон - въпрос?

Мнение от vankata™ » 06 Ное 2004, 22:09

Колеги, ако мога да ви наричам така, имам следния проблем: наскоро си взех 318 ТДС, доволен съм, но въпросът ми е - колата е 96 година с климатроник и оригинален касетофон и колони, та много ми се иска да сложа един чейнджър но немога да разбера дали този касетофон подържа чейнджър контрол!В кинжката на колата не пише нищо за касетофона, търсих в интернет някакво инфо, питах приятели но нищо, никой неможа да ми помогне!И като знам че имате поглед върху тази марка, моля помагайте!Чакам идеи, и предмарително благодаря!
::: vankata™ :::

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zik » 06 Ное 2004, 22:20

Ванка най добре според мен да ти го погледне някой който разбира от тези неща за да ти е сигурна работата. Успех. :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankata™ » 07 Ное 2004, 13:59

Zik, ми там е работата че незнам кой разбира от тези неща!Нали знаеш че всеки казва аз разбирам, пък после мен ме боли глава!Затова пиша,ако може някой да помогне, някой който е имал същия или подобен проблем!Все пак ти благодаря че си проявил желание да ми помогнеш!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Ное 2004, 10:56

Mи иди в сервиз за музика или там откъдето си взимаш чейнджъра не знаят ли?
Какво пише на фабр. касетофон, те имат май някакви класове.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 406HDI

Мнение от ivokaza » 08 Ное 2004, 20:46

Отиди в Avitel - там ще ти кажат всичко. Направо в сервиза в Павлово - може да търсиш Люси.

Потребител
Аватар

Мнение от chefo20 » 11 Ное 2004, 13:49

Има отделна книжка за касетофона, която получих с моята кола - също 96а с климатроник. Мисля Blaupunkt беше касетофона и не може да управлява Cd чейнджър. Съветвам те да отидеш при специалисти в аудио-областта ако го сменяш, защото оригиналният касетофон с оригиналните колони дава наистина добър звук и може да останеш неприятно изненздан от ново аудио в колата си. Успех.

старши ентусиаст
Аватар

:))))

Мнение от BAYRON » 21 Ное 2004, 14:22

На мен ми казаха че има ,но още не съм го вадил да го погледна ,внимавай че като го свалиш се блокира , на мен така ми блокира като сменях акумолатора и сега съм без музика, най собре се посъветвай със някой експерт успех.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankata™ » 23 Ное 2004, 23:14

Благодаря на всички!Почвам по-ред информацията:

1. Касетофона наистина е Блаупункт и не подържа чейнджър контрол!
2. Едиствения вариянт да имам СД в колата си е да сменя целия касетофон.
3. Разбирасе че като свалиш акомолатора ще ти болкира касетофона, защото е с код.Това не е проблем, ако разбирасе си знаеш кода, после просто го въвеждаш и пак имаш музика!
4.Говорих с специалисти и теказаха следното: касетофона се сваля много лесно, няма да се нарани таблото, а колкото до качеството на звука казаха, че ако сложа добър плейър, може да звучи по-добре от сега!

Еми това е!Благодаря на всички ви за желанието за помощ!Сега оставя да си избера добра машинка и да си слушам на воля!

Потребител
Аватар

Мнение от simmich » 18 Май 2006, 15:19

братле ако касетофона ти е бизнес клас то 100% управлява.за да разбереш то на лицевия панел трябва да е изписано бизнес клас и самия дисплей да е малко по дълъг

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankata™ » 18 Май 2006, 16:32

simmich написа:братле ако касетофона ти е бизнес клас то 100% управлява.за да разбереш то на лицевия панел трябва да е изписано бизнес клас и самия дисплей да е малко по дълъг

Абе пич, ти виждаш ли от кога е тази тема!От две години, темата е от 2004!Аз отдавна съм си решил проблема!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 18 Май 2006, 16:51

vankata™ написа:
simmich написа:братле ако касетофона ти е бизнес клас то 100% управлява.за да разбереш то на лицевия панел трябва да е изписано бизнес клас и самия дисплей да е малко по дълъг

Абе пич, ти виждаш ли от кога е тази тема!От две години, темата е от 2004!Аз отдавна съм си решил проблема!

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :conf:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

Назад към E36