климатроник
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- bu66mena
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 328i
климатроник
здравеите колеги,от скоро имам е36 купе 20ска 97година с дигиталния климатроник,проблема е че понякога както си работи и просто угасва,и започва да се чува някакво виене и след извесно време се вклиучва отново.може да работи цял ден без да става така,но по някога се случва много често,от какво може да се получава така?
- Тонката
- младши ентусиаст
-
- Кара: Volvo S60 ‘18, D4, e91 320dA
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
сега ша ти кажат че има хиляда теми във форума за това, обаче при един приятел наскоро се появи същия проблем и го занесе да му сменят кондензатора + още няколко други кондензатори и се оказа че проблема не е оправен, сега е за повторен ремонт и откриване на причината и после ще пиша какво се е оказало!

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Колега що не използва търсачката има 258749657 теми за пустия кондензатор. Има даже и снимки.Моят го смених и си нямам грижа
- Zlobil
- младши ентусиаст
-
dinkomg написа:Колега що не използва търсачката има 258749657 теми за пустия кондензатор. Има даже и снимки.Моят го смених и си нямам грижа
Колега нищо лично ама имам чуството, че 90% от мненията ти са идентични...
Знаеш ли за момента, когато търсиш нещо конкретно и ти излезнат примерно няколко резултата и в всеки един прочиташ "ползвай търсачката" все от едни и същи колеги (включително и ти) (дето се състезават да трупат мнения, все едно ще получат най-новото БМВ за награда) и накрая не откриеш решение на проблема... ?
Аз също съм ЗА ползването на търсачката преди човек да пусне тема... ама тва малко дразни.
Като си толкова напред с материала, по добре пусни на човека линк към въпросната тема и да си реши проблема!
- Тонката
- младши ентусиаст
-
- Кара: Volvo S60 ‘18, D4, e91 320dA
Аз зная,че има много теми за горепосочения проблем,обаче никъде не видях,от къде да си купя този кондезатор(на територията на София),защото в Перник питах на няколко места и няма такива...
- dinkomg
- ентусиаст
-
Zlobil написа:dinkomg написа:Колега що не използва търсачката има 258749657 теми за пустия кондензатор. Има даже и снимки.Моят го смених и си нямам грижа
Колега нищо лично ама имам чуството, че 90% от мненията ти са идентични...
Знаеш ли за момента, когато търсиш нещо конкретно и ти излезнат примерно няколко резултата и в всеки един прочиташ "ползвай търсачката" все от едни и същи колеги (включително и ти) (дето се състезават да трупат мнения, все едно ще получат най-новото БМВ за награда) и накрая не откриеш решение на проблема... ?
Аз също съм ЗА ползването на търсачката преди човек да пусне тема... ама тва малко дразни.
Като си толкова напред с материала, по добре пусни на човека линк към въпросната тема и да си реши проблема!
Колега и 100 % тмненията да са ми за използването на търсачката, май никой не ми спазва съвета, а трупане една въху друга предъвквани теми и си говорим едни и същи неща колкото да поддържаме мохабета. Аз моя кондензатор чрез използването на търсачката го оправих без да пускам поредната банална тема.
Като колегата не се справя с търсачката ето:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... c&start=15
А аз не разбрах с какво ти му помогна????
- Zlobil
- младши ентусиаст
-
dinkomg написа:Колега и 100 % тмненията да са ми за използването на търсачката, май никой не ми спазва съвета, а трупане една въху друга предъвквани теми и си говорим едни и същи неща колкото да поддържаме мохабета. Аз моя кондензатор чрез използването на търсачката го оправих без да пускам поредната банална тема.
Колега, не му помогнах защото знаех, че ти ще му помогнеш.
Мисълта ми беше, че нито ти нито, който е да е ще може да накара някой да ползва търсачката. Темата така или иначе е пусната и дали ще напишеш "ползвай търсачката" или не смисъла е никакъв, освен да има още една никаква тема (в търсачката) и ти да имаш плюс още един пост. Просто след като знаеш, че е писано по дадената тема по-добре пусни линк, вместо да пишеш "търси в търсачката" ... защото точно заради такива постове хората не могат да намерят нужната им информация!
Ако погледнеш въпроса ми към теб по-горе ще разбереш какво имам в предвид. Ама явно не можеш да го разбереш това, защото май самия ти не е ползваш тая търсачка, за да се начетеш малко. Понеже аз се начитам доволно всеки ден на неща описани по-гере.
- dinkomg
- ентусиаст
-
Zlobil написа:dinkomg написа:Колега и 100 % тмненията да са ми за използването на търсачката, май никой не ми спазва съвета, а трупане една въху друга предъвквани теми и си говорим едни и същи неща колкото да поддържаме мохабета. Аз моя кондензатор чрез използването на търсачката го оправих без да пускам поредната банална тема.
Колега, не му помогнах защото знаех, че ти ще му помогнеш.
Мисълта ми беше, че нито ти нито, който е да е ще може да накара някой да ползва търсачката. Темата така или иначе е пусната и дали ще напишеш "ползвай търсачката" или не смисъла е никакъв, освен да има още една никаква тема (в търсачката) и ти да имаш плюс още един пост. Просто след като знаеш, че е писано по дадената тема по-добре пусни линк, вместо да пишеш "търси в търсачката" ... защото точно заради такива постове хората не могат да намерят нужната им информация!
Ако погледнеш въпроса ми към теб по-горе ще разбереш какво имам в предвид. Ама явно не можеш да го разбереш това, защото май самия ти не е ползваш тая търсачка, за да се начетеш малко. Понеже аз се начитам доволно всеки ден на неща описани по-гере.
Когато на мен ми е нужна помощ колега, първата ми работа е търсачката, а после пускам темата. Не трябва да се изживявам в ролята на търсачка за колеги които ползват интернет а не могат с едно търсене да се оправят. А за хилядата резултата които излизат е точно от такова трупане на едно и същи теми една върху друга. И стига го повтаря това с трупането на мнения, не знам на кой толкова му е от полза да си трупа мнения, аз винаги съм гледал да бъда полезен ане съм целял да си трупам само мнения.
Но стига спор че му осрахме на колегата темата.
ПО ТЕМАТА: Колега ако не си сигурен че ще се справиш с проблема, намери свестен телевизионен сервиз и те ще се справят със завидна лекота. Само инм занеси снимки на това какво точно трябва да правят
- sando_83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: К'вот му падне
- Мечтае да кара: Е36 M3
така колеги след като вече е пусната темата поне не можах да открия това което търся с търсачката да питам след като смених кондензатора гасненето и пускането когато на него си му е кеф се оправи обаче малко преди да го оправя спря да духа и след интервенцията си остана така сега не духа грам дали не е изгоряло моторчето благодаря ви за инфото предварително
- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- jivko86
- Потребител
-
- Кара: 330xd
flober написа:сега вече си провери таралежа.успех.
колега на кое викате таралеж че имам същия проблем
- dinkomg
- ентусиаст
-
jivko86 написа:flober написа:сега вече си провери таралежа.успех.
колега на кое викате таралеж че имам същия проблем
То се е видяло че ще се изявявам в ролята на търсачка:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 0%EB%E5%E6

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2