Огасна?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: Самолет
Огасна?
Здравейте колеги значи днес паля колата след престой 2-3 часа запалвам и веднага угасна но запали леко с зор едвам вдигна до към 500 оборота и огасна от какво може да е за първи път ми се случва? става върпос за 2.0 без ванос
здр.
колега ас имах същия проблем ,оказа се 4е е бензинова помпа,взех си китаиска за 130лв.за сега нямам проблем .дано при теб е нещо друго бензиновия филтар проверили го?
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
Ми имам към 4000 хил км до смяна на филтра,минал съм с тоя към 6 хил км.А междо др то колега,като паля и пали малко трудно понякога! ,но не винаги вдига до към 500 оборота и има някакво замисляне 1сек максимум се в дигат до 1000-1100 и падат веднага на нормално....
- m3 metanoviq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БАГЕР
- Детайли за колата: 4 ВРАТА
бмв
колега или е дебитомера или бензиновата помпа провериги 

- tarkalay
- младши ентусиаст
-
- m3 metanoviq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БАГЕР
- Детайли за колата: 4 ВРАТА
бмв
за дебитомера несъм сигурен как се проверява но от безнинова помпа сам патил и на мен така ми правеше/Пробваи КАТО ИЗГАСНЕ ДИГНИ СЕДАЛКАТА И ОТВОРИ ЛАМАРИНЕНОТО КАПА4Е И 4УКНИ ОТ ГОРЕ С И ТРЯБВА ДА ТРЪГНЕ.ПОНЕ ТАКА БЕшЕ МОИТА
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
Колега и на мен ми се случи същото днес.
. Тамън и смених маслото и горивния филтър и се качвам вартя ключа и помпата я няма. (не издава звук)
Утре ще ходя да я сменям.
Колеги от къде ги намирате тези помпи по 130лв. На мен ми искат 250лв. и пак не се знае дали не е китайска. Чувал съм, че на новата Лада НИВА била абсолютно същата като на Е36.

Колеги от къде ги намирате тези помпи по 130лв. На мен ми искат 250лв. и пак не се знае дали не е китайска. Чувал съм, че на новата Лада НИВА била абсолютно същата като на Е36.

- tarkalay
- младши ентусиаст
-
10 мнения
• Страница 1 от 1