Цени за едни ремонти
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- MasterRalf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 318ti
- Мечтае да кара: BMW M3 G-Power Hurricane
Цени за едни ремонти
Здравейте колеги, вчера дадох да ми погледнат колата така след зимата какво е състянието и след смяната на маслото за скоростите и някаква профилактика на двигателя ми съобщиха още неща за смяна, които ще трябва да правя. Та интересува ме ако можете да кажете какви цени са материалите и колко е работата, че ми казаха някакви страшни суми.
Някакви вътрешни накрайници предни (явно по окачването) 2 бр - ? цена и ? ремонт
Тампони на задния мост - ? цена и ? ремонт
Благодаря предварително!
Някакви вътрешни накрайници предни (явно по окачването) 2 бр - ? цена и ? ремонт
Тампони на задния мост - ? цена и ? ремонт
Благодаря предварително!
Никоя война не е свещена!
Храбрите не живеят вечно, но предпазливите въобще не живеят.
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
- MasterRalf
- кандидат ентусиаст
-
Добре де, това не съм го видял, но в темата не виждам цени за самата смяна, които ме интересуват най-вече (има виждам на някои места, но са комбинация от работа за всичко сменено)
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
вътрешните накрайници са ти 70лв двата някаде за ремонта да ти ги сложат зависи от сервиза сиг 30тина лв ше ти вземат след това отиваш на преден мост задължително който е към 25-30лв
Тампоните на задния мост са ти 30тина лева пак зависи от каде зимаш иди и провери в някой магазин и ше ти кажат за сяка смяна по колата си да пускаш тема е глупаво утре ше ти се пукне гума и ше питаш колко ше ти земат да я залепят и да я балансират
Тампоните на задния мост са ти 30тина лева пак зависи от каде зимаш иди и провери в някой магазин и ше ти кажат за сяка смяна по колата си да пускаш тема е глупаво утре ше ти се пукне гума и ше питаш колко ше ти земат да я залепят и да я балансират

- MasterRalf
- кандидат ентусиаст
-
Първо благодаря за отговорите!
Аз мислех, че тук си помагаме и гледаме да намерим части възможно по-тънко, да се направи добре за най-малко пари и да не ни метнат майсторите х2 щото сме с баварци за без пари, но щом не било за това няма да пиша повече. Мислех че темите се заключват и изтриват като се получи необходимата информация и на никой не пречат, но явно има и хора, които не искат да им седят пред очите. Добре, ще гледам да питам възможно най-малко, благодаря за съвета!
Аз мислех, че тук си помагаме и гледаме да намерим части възможно по-тънко, да се направи добре за най-малко пари и да не ни метнат майсторите х2 щото сме с баварци за без пари, но щом не било за това няма да пиша повече. Мислех че темите се заключват и изтриват като се получи необходимата информация и на никой не пречат, но явно има и хора, които не искат да им седят пред очите. Добре, ще гледам да питам възможно най-малко, благодаря за съвета!
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
MasterRalf написа:Първо благодаря за отговорите!
Сигурно от липса на колегиалност постнах линка... Колега, да не стигаме до толкова драматични изводи, никога не съм отказвал помощ на пътя, няма да започна да го правя тук. Поздрави!
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
MasterRalf написа:Първо благодаря за отговорите!
Колега нещо май се засегна ,но аз преди да почна да пиша в форума го посещавах доста време и понаучих доста.Много хора който скоро се регистрират пускат теми който са не на място и доста по остро някой колеги се отнасят с тях така е форума е да си помагаме ,но преди да пуснеш тема порастърси се из търсачката просто приятелски съвет да не се засегнеш

- MasterRalf
- кандидат ентусиаст
-
E момчета търсил съм, в темата горе имаше само цени без работа, а на мен тя ми е по-важна. За 2-та ремонта ми казаха 150 и 200 кинта само за работа, за да не ме метнат с толкова кинти (защото и ги нямам в момента излишни) исках да ми кажете. Знам как се използва търсачката, да не говорим, че съм бил модератор в един форум близо 2 години и аз бях човека, който пишеше, че не се ползва търсачката. Както и да е, ако някой види темата преди да я затворите да ми драсне едно ЛС с ориентировъчни цени за работата, а аз частите като тръгна да ги взимам, ще пиша в Купува. Лека вечер колеги и безаварийна!
ЗА КЛЮЧ!
ЗА КЛЮЧ!
8 мнения
• Страница 1 от 1