Проблем при свалянето и вдигането на стъклата при Компакта

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: БМВ 318 ТИ Компакт

Проблем при свалянето и вдигането на стъклата при Компакта

Мнение от bake Cene » 28 Яну 2009, 16:15

:help: :help: :help: Колеги от както си купих моят Компот имам проблем при свалянето и вдигането ел. стакалата зна4и ако вратите са ми отворени и ми свети ценралниат лампион вси4ко е наред прозорците реботят ако са затворени вратите и полафона не свети не може за6то така аз намерих бошона на този полафон и го свалих и вси4ко е наред ма като го сложа неште мамка му.Кво да направя за да тръгне като хората.А и на централният полафон има едни други 2 страни4ни по малки и те нештат да светят после открих 4е за тях няма бошон аз сложих някякъв 25 ампера без да проверя колко трябва да бъде а то трябвало само 5 и наскоро ми предстоеше да пътувам извън града и както си запалих колата и и поработи някаде около минута и тъкмо да вклю4а на първа както си седях в колата запо4на да ми се движи само дясното огледало а от въздуховодите за парното запо4на да излиза бял дим аз веднага изгасих колата и отвори капака като си мислех 4е се е запалил мотора но след штателен оглед останових 4е само бошона които бях сложил се беше стопил и едвам го извадих от гнездото му казаха ми 4е дава някаде на късо.След като извадих бушона не я карах няколко дно 4е ме шубеше да не се запали инсталацията ма сега няма проблеми от както извадих бушона само стаклата продалжават да се ебават.Колеги моля помогнете кажете ква магия да и правя :help: :help: :help:

Назад към E36