Няколко странни питания за оборотите, предница и ремък?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
Няколко странни питания за оборотите, предница и ремък?
Значи преди неколко дена взех компакт 316 95та година и досега не съм имал такова чудо, та имам един странен въпрос по скоро няколко странни въпроса. 1вия ми проблем е че като запаля колата студена пали си нормално без газ, но веднага спадат оборотите до около 500 и аха да изгасне ги задържи и като поработи малко се нормализират на 900-1000 и работи според мен нормално колата... 2рия ми проблем е че като че ли леко чука предницата като минавам през легнал полицай или дупка бавно и все едно нещо е хлабаво или разкачено ддз някак си има луфт... 3тия ми проблем е че има един ремък мисля че е този за динамото е как да ви кажа като напукан ми стои лесно ли се сменя или трябва майстор и горе долу какви пари е тоя ремък, че тая кола ме разори тотатално. 100% за вас ще се сторят глупави въпроси, но за мен не са и ще бъда благодарен на всеки който си каже мнението, защото все пак този форум е за това да си помагаме 

- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Колега добре дошъл/най сетне и аз да сефтосам някой колега/ Та има си търсачка и 3-те ти въпроса са разисквани. За ремъка и сам можеш стига да имаш желание и някой да те гледа какво правиш.За чукането на предницата провери тампони на носачи шарнири биалетки и всичко що е по предницата и по възможност взимай качествени. Все пак поразрови търсачката както казах всичко е писано коментирано ....всеки това ще ти каже.
2 мнения
• Страница 1 от 1