Зацапване на страничното стъкло
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- veso_topalov
- кандидат ентусиаст
-
Зацапване на страничното стъкло
Проблема е следният: когато запаля колата сутрин и пусна парното да обдухва предното и страничните стъкла,забелязах че на страничното от към шиофиорската врата се отлага нещо мазно,най-вероятно антифриз.При забърсване се зацапва.На другите прозорци го няма.От къде може да произлиза проблема?
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- veso_topalov
- кандидат ентусиаст
-
Нямам никакви ароматизатори.Според мен е от антифриза,но интересното е,че само на лявото стъкло ми е така.Ако някой е имал подобен проблем да сподели
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Бате може радиаторчето на парното да е пробито и когато го пуснеш да обдухва когато се загрее да се изпарява от там да ти става така стъклото. Виж си нивото на антифриза и виж дали в купето ти влиза инатифриз дали ти мокри мокета!
- jiksyn
- Потребител
-
- Кара: e46 330cd '04
аз преди имах такъв проблем,само че при мен предното стъкло се омазняваше и си беше антифриз,като почна да го бърша се размазва,взех си един препарат от ОМV за запушване на течове и от тогава нямам никакви проблеми.
- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е53 4.4
- Мечтае да кара: Е60 V10
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- jiksyn
- Потребител
-
- Кара: e46 330cd '04
в казанчето при антифриза,явно радиатора на парното е имало малка дупка,и от там ми хвърля антифриз в купето,и се забелязва на стъклото защото се омазнява!!!препарата го има течен и на прах,препоръчаха ми течен защото по добре запушвал.!!!Demo 9 написа:колега къде го наля тоя препарат
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Има доста такива теми, пробвай с търсачката, но съвет от мен следи нивото на антифриза, някъде имаш пробив. Това мазното си е антифриз, няма какво друго да е
- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е53 4.4
- Мечтае да кара: Е60 V10
jiksyn написа:в казанчето при антифриза,явно радиатора на парното е имало малка дупка,и от там ми хвърля антифриз в купето,и се забелязва на стъклото защото се омазнява!!!препарата го има течен и на прах,препоръчаха ми течен защото по добре запушвал.!!!Demo 9 написа:колега къде го наля тоя препарат
Благодарско колега утре ще прескоча да взема един, че тва ми бърка в здравето вече

10 мнения
• Страница 1 от 1