някой да ме упъти?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- go6o82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: м6
някой да ме упъти?
колеги,изгаснаха ми лампите на индикатора за смяна на маслото(зелените )и показателят за километрите!някой ако може да ми каже какво да се погледне?да не е някой бушон?значи зануляването на oil service го правихме вкъщи-както беше описано в една тема във форума.и нямаше проблеми никви.сега нещо изведнъж нещат да светат тези индицатори дето споменах.много благодарен ще съм ако някой ми подскаже каде а се погледне първо.
- arkadas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-90
не знам дали нашите вътре нямат едни батерийки като на Е-34, които понякога свършват и им правят такива мизерии
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
arkadas написа:не знам дали нашите вътре нямат едни батерийки като на Е-34, които понякога свършват и им правят такива мизерии
Нямат .
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- go6o82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: м6
не не светят.странното е че едното е за ойл сервиз,а другото електронният километраж.иначе сичко друго си бачка.аз помислих да не би проблемът да е от зануляването -там с жичката .защото чеотх тук някой беше казал че можело да възникне някъв проблем .но пък от друга страна това го правихме преди 2 месеца!би трябвало тогава да е станало ,или се бъркам?ако може някой да м каже как да се проверят самите лампи?в смисъл как се отваря таблото за да се видят?или да ми дадете линк ако има такава тема !ползвам търсачката ,но излизат много теми ,явно не уцелвам ключовата дума.
5 мнения
• Страница 1 от 1