въпроса за 6-таците
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
въпроса за 6-таците
колеги сетих се и ми е доста интересно,защо антифриза на м50 и м52б...(може и на други модели)минава през кутията на въздушния филтър?
каква е ролята му,нали уж трябва да влиза студен въздух
не съм срещал такава тема и ми е любопитно.моля някой да разясни
каква е ролята му,нали уж трябва да влиза студен въздух

не съм срещал такава тема и ми е любопитно.моля някой да разясни

liloff написа:Zaho беше писал, че има някакво подгряване на airboxa на 25ицата. Разтърси се в постовете му. Момчето определено знаеше отлично как функционира системата и за какво става въпрос. И вместо да изсипете 10 мнения храна и безмислени емотикони, можехте да отворите един RealOEM.
мерси колега ще видя колегата Zaho да ми разясни

- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d

Без повече спам,ако обичате

Отнасяйте се по сериозно!
Автора на темата не е от вчера във форума,пък и мотор си смени на колата,не е като да незнае какво пише и какво пита

Който може да се включи със знания и информация ,да се включи ,а другите да се образоват вместо да си оплътняват времето със спам,не е тук мястото!!!

vld написа::cop:
Без повече спам,ако обичате![]()
Отнасяйте се по сериозно!
Автора на темата не е от вчера във форума,пък и мотор си смени на колата,не е като да незнае какво пише и какво пита![]()
Който може да се включи със знания и информация ,да се включи ,а другите да се образоват вместо да си оплътняват времето със спам,не е тук мястото!!!
благодаря колега

сега това което се чудя е дали тези маркучи които влизат в кутията,през един месингов накрайник трябва да топлят въздуха в кутията(няма логика)или пък трябва да минава одтам снтифриза с цел да се охлажда,макар че колко може да се охлади точно оттам.
та за това пуснах темата мисля че че е полезно да се научи още нещо

Имат си и Б20 маторите подгряване на дросела, което подгрява и въздуха в колекторите. На въздушния филтър седи един термостат за тази цел. Разбрах че го има чак като се счупи.
Ето реалоем диаграма http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=HB51&mospid=47370&btnr=11_1123&hg=11&fg=35
Ето реалоем диаграма http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=HB51&mospid=47370&btnr=11_1123&hg=11&fg=35
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2