саединител проблем
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- jibo
- младши ентусиаст
-
- Кара: Bmw 320 d ,E36 TDS
- Мечтае да кара: BMW X5
саединител проблем
колеги тоя моя саединител нещо по4на да скарца като го натисна и такав като искам да префклу4а някоя скорост колата ми забива трябва да дам газ и тя да сменя на друга предавка ина4е ми забива колата от каде е проблема от саединителя или нещо друго
Mollov : Промени заглавието на темата с такова, което подсказва за проблемите... ако не го направиш скоро, утре директно заключвам темата, независимо кой и колко е писал... Тоя форум си има правила.
Mollov : Промени заглавието на темата с такова, което подсказва за проблемите... ако не го направиш скоро, утре директно заключвам темата, независимо кой и колко е писал... Тоя форум си има правила.
Последна промяна jibo на 11 Яну 2009, 2:44, променена общо 1 път
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: проблеми
jibo написа:колеги тоя моя саединител нещо по4на да скарца като го натисна и такав като искам да префклу4а някоя скорост колата ми забива трябва да дам газ и тя да сменя на друга предавка ина4е ми забива колата от каде е проблема от саединителя или нещо друго
Обикновено скърца помпата вътре в купето или самия педал от триенето ... ако се е разскърцала помпата , това означава , че скоро ще трябва да я смениш , ако е педала няма грижи ....а за другото , честно казано не можах да те разбера ....
6 мнения
• Страница 1 от 1