Трудно пали.И гасне по време в движение

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: Е36

Трудно пали.И гасне по време в движение

Мнение от kriso_bmw » 09 Яну 2009, 4:27

здравейте пичове имам сериозен проблем от 3месеца и досега още никой неможе да открие эащо колата си пали и гасне когато си си иска.И на газ го прави същото?Имобилайзер няма.В софия я вкарах в един сервиз(уж инженери били там)и ми казаха че на компютара(където се намира зад акомулатора)ми е изгоряло нещо си и го е възтановил каэа ми че бобината била върнала по голям ток и затова ми е правила тези мизерии.И накрая ми сложиха нова бобина за 145лв. и 120лв.за ком. :evil: След като си я взех на втория ден пак същото и полудях.Забравих да ви кажа че преди това наскоро бях сменил нови свещи32лвВОСН,кабелиТЕСЛА87лв.,дист.капачка128лв.,палец35лв. дори и масата на двигателя,че и тя не беше първа младост.Понеже вчера се регистрирах тук затова реших да попитам вас.Благодаря ви предварително. ;)
Zdraveite manqci

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 09 Яну 2009, 5:09

Проверил ли си горивен филтър....иначе мен ме съмнява бензиновата ти помпа(или ако може да се каже менте гориво си сипал) нещо чалъми прай...оборотите на празен ход как са??! :roll:

p.s.Ето какъв е бил моя проблем... ВИЖ
Ако не знаеш къде и как да си я смениш ето ти полезна тема

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 09 Яну 2009, 8:59

cucko написа:Проверил ли си горивен филтър....иначе мен ме съмнява бензиновата ти помпа(или ако може да се каже менте гориво си сипал) нещо чалъми прай...оборотите на празен ход как са??! :roll:

p.s.Ето какъв е бил моя проблем... ВИЖ
Ако не знаеш къде и как да си я смениш ето ти полезна тема

а случайно да ти направи впечатление, че на колегата и на газ му гасне колата? :roll:
не е проблема в бензиновата помпа :winky:
...датчик на колянов вал :?:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 09 Яну 2009, 9:31

Датик на вала :?: :roll:
Изображение

Назад към E36