цялостна подмяна на окачване ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- phantomas
- младши ентусиаст
-
- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
цялостна подмяна на окачване ?
колеги на пролет мисля да подменя повечето неща отдолу, сега съм с м-кови тампони на предните носачи , но не ми харесва твърдата им возия на и без това спортните ми пружини и ще си взема нормални , та ще сменя предни и задни амортисиори , тампоните на предните носачи , тампоните на амортисиорите които са към ботушите, биалетките , вътрешни и външни накрайници и ... въпроса ми е какви още тампони има по окачването които играят роля при возията , да подменя и тях ?
BMW 318is
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: цялостна подмяна на окачване ?
phantomas написа:колеги на пролет мисля да подменя повечето неща отдолу, сега съм с м-кови тампони на предните носачи , но не ми харесва твърдата им возия на и без това спортните ми пружини и ще си взема нормални , та ще сменя предни и задни амортисиори , тампоните на предните носачи , тампоните на амортисиорите които са към ботушите, биалетките , вътрешни и външни накрайници и ... въпроса ми е какви още тампони има по окачването които играят роля при возията , да подменя и тях ?
Като ще сменяш тия неща , вземи смени и шарнирите (вътрешни и външни) , хубаво е да смениш и тампоните на задните амортисьори и тампоните на задните носачи. По предницата друго няма (от това , което си изброил и това което аз добавих- шарнирите). Иначе от зад има доста гуменяци , които също биха могли да се сменят , но мисля , че това което си решил да смениш и това , което ти препоръчвам допълнително е напълно достатъчно ....то кажи речи си е цялостна подмяна на окачкване!!!!
- phantomas
- младши ентусиаст
-
- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
5 мнения
• Страница 1 от 1