Проблем с Шибедаха

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Проблем с Шибедаха

Мнение от snaiperist0 » 07 Яну 2009, 11:52

Значи .. принцип никога не е работи (така ми каза предишния собственик просто веднъж спрял да работи и не му се занимавало.) преди 1 седмица обаче вечер ми направи голямо впечателение сядам в колата и копчето горе за отваряне/затваряне свети (без да съм дал контакт или да пъхна дори ключа) так так натиснах работи идеално след като запалих колата спря да свети и не се отваря и сега е на момемнти когато си пожелае ... някакви съвети ? според мен си е от машинката но все пак ако може да се пробва нещо даите савет :help:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 320i

Мнение от bimer » 07 Яну 2009, 23:43

пробвай първо копчето,и моето свети постоянно,5-10мин.като сем загасил колата мога да го отварям дори и като съм извадил ключа,след това не.успех.

Аватар
Кара: бавно

Мнение от snaiperist0 » 13 Яну 2009, 12:35

nasko_arsov написа:пробвай първо копчето,и моето свети постоянно,5-10мин.като сем загасил колата мога да го отварям дори и като съм извадил ключа,след това не.успех.

пробвах всички неще и неще ... вчера пак ми направи номера влизам в колата и си свети вътре дори и без ключ мущнат
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136

Мнение от shengi » 13 Яну 2009, 12:46

Ако разбираш от токове може да го вършеш някаде другаде.Смисъл да му прекараш нова инсталация.Ако беше от моторчето то или работи или не /аз имам 2 работещи ако ти трябва..../ Ако имаш комфорт модул там може да е нещо бъгаво.Пробвай да го откачиш от тока и му подай от другаде ток /да не е от оригиналното място/ и ще видиш дали работи или не.Може да окъсява някаде знаеш ли го :) Успех.....

Назад към E36