за виското
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
за виското
ако виското нещо не работо може ли сега зимата да се вдигне разхода на гориво от преохлаждане на двигателя независимо , че стрелката на температурата си е в средата.
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Колега как така няма да ти работи виското и ще ти се преохлади двигателя??? Виското ти охлажда двигателя и не позволява да загрява повече от нормалното, ако не работи има опасност да загрее.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
за виското
и на мен ми беше интересно но го прочето някъде във форума , че ако се върти перката много силно значи е прецакано виското и така се преохлаждал двигателя .И можел за това да гори повече мотора.мойта на градско 10 си ги прави от раз и помислих да не е от това.Просто за сверка на информацията.
виско
пък и ми казаха да пробвам на студен двигател да спра перката с парче вестник трябвало да спира
- agent smit
- младши ентусиаст
-
liloff написа:При читав термостат, всичко си е наред
И колкото да се охлажда радиатора, двигателя си работи при нормална работна температура.
- phantomas
- младши ентусиаст
-
- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
Re: виско
kiko4 написа:пък и ми казаха да пробвам на студен двигател да спра перката с парче вестник трябвало да спира
да така трябва , но тук имаше една игра , ако не ти бачка виското , водната помпа заминава по-бързо
BMW 318is
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
kobrata_3 написа:какво е виско???
перка с виско съединител(силиконов съединител) това е перката зад радиатора от предната част на двигателя
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
аз още като я взех колата си мислих, че съм за Смяна на верига и така си карам 2г. и сега като свалих виското то меляше като орехи, а веригата ми е супер, та значи 2г нямам виско и няма проблеми дори и през лятото, но занапред ще купя..
Нека си мели, явно ти е читаво. Нашите мотори много обичат да ритат стрелката след 12ч, основно на 1ва при тръгване. Аз затова си сложих старото виско. Поне не ме предаваше лятото на големите жеги с климата. Имам едно виско за изхвърляне. Ново на около 2000км, зацепи ли е като фуражомелка, издухва всичкия прах от мотора, ама не иска да зацепва когато трябва 

- 4a4i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: лагерница
- Детайли за колата: touring
..
мойта на градско 10 си ги прави от раз и помислих да не е от това.Просто за сверка на информацията.
а моита около 11 дава градско колега

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2