Малко помощ относно БМВ е36 1.6 компакт!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
Малко помощ относно БМВ е36 1.6 компакт!
Здравейте на всички... спрял се на този модел. Ако имате желание бихте ли ми казали горе долу какво трябва да гледам при купуването на такава кола и дали за около 4500 ще си намеря нещо читаво? Благодаря предварително! 

Ами имаше няколко много гледани машинки за продаване. Аз исках да взимаме на barty Компакта. vld май също беше пуснал неговия за продан. Перфектни обслужени машинки. Прецени си. Принципно е по-добре да вземеш форумна.
4500 ми се струват малко за Компакт с клима и достатъчно екстри. Мисля че първите орязаните версии струват толкова. Иначе почват от поне 5000 за хубави машини.
4500 ми се струват малко за Компакт с клима и достатъчно екстри. Мисля че първите орязаните версии струват толкова. Иначе почват от поне 5000 за хубави машини.
Последна промяна kdl на 06 Яну 2009, 15:20, променена общо 1 път
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
За тази цена принципно можеш да намериш читав компак. И както каза колегата наи добре да е форумски поне си сигурен, че е читав и добре гледан.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Както каза Лилоф, имам Компакт за продаване но е 1.8 и не е за 4500.
Малко по-скъп е но е ОБСЛУЖЕН за 1100 лв / с 4 нови гуми / + Г.О. до 31.12.09! Както се казва качваш се и караш......Няма за какво да даваш пари
Перфе е !
Иван 0899177666 Има я в Продава
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=119905
Малко по-скъп е но е ОБСЛУЖЕН за 1100 лв / с 4 нови гуми / + Г.О. до 31.12.09! Както се казва качваш се и караш......Няма за какво да даваш пари

Иван 0899177666 Има я в Продава
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=119905
- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
Аз съм се спрял на 1.6 с по нисък разход на гориво били а и не взимам колата да се състезавам а защото ми харесва и ме устройва откъм екстри. И според мен е по-разумно да се вземе кола от човек а не от някоя автокъща, защото малко или много човека се е грижил за нея
. Все пак някакви напътствия относно слабите черти на 1.6 компакта да знам какво да гледам при евентуална покупка
. Благодаря предварително!

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Пусни си обява в купува за компакт.
А относно това какво да гледаш попрегледай малко подфорума и ще се насочиш. Общо взето при Е36 компакт няма койнзнае какво да се гледа,мотора е с верига и като цяло гледаш колата да е в добро състояние
Моя компакт е за продаване ,но е по скъпичък
А относно това какво да гледаш попрегледай малко подфорума и ще се насочиш. Общо взето при Е36 компакт няма койнзнае какво да се гледа,мотора е с верига и като цяло гледаш колата да е в добро състояние

Моя компакт е за продаване ,но е по скъпичък

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
SvetlyoSvetlyo написа:Аз съм се спрял на 1.6 с по нисък разход на гориво били а и не взимам колата да се състезавам а защото ми харесва и ме устройва откъм екстри. И според мен е по-разумно да се вземе кола от човек а не от някоя автокъща, защото малко или много човека се е грижил за нея. Все пак някакви напътствия относно слабите черти на 1.6 компакта да знам какво да гледам при евентуална покупка
. Благодаря предварително!
Колега, това с по-ниския разход на гориво е химера... Дори съм почти сигурен,че 1.8 харчи по-малко

Never mistake motion for action...
7 мнения
• Страница 1 от 1