Въпрос относно 316i
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
Въпрос относно 316i
Колеги, колкото и тъп да звучи бъпроса ми не ми е ясен! Колко точно коня ми е колата ?.. 316i 96-та. Навсякаде разли4но ми излиза! Благодаря!
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- kluna_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
Ето тук разгледай
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/bmw/3er/
По това което виждам, 96г значи си 102к.с.
Не мисля, че катализатора е от значение, виж годината на производство и това дали е компакт, седан,купе и т.н. колата, понеже не си посочил в инфото си

http://catalog.auto.ru/catalog/cars/bmw/3er/
По това което виждам, 96г значи си 102к.с.
Не мисля, че катализатора е от значение, виж годината на производство и това дали е компакт, седан,купе и т.н. колата, понеже не си посочил в инфото си

- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
По книжките с и без катализатор има разлика в конете
Моята е 99 коня и е с катализатор

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
6 мнения
• Страница 1 от 1