Фарове без лупа -AngelEyes ???

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Фарове без лупа -AngelEyes ???

Мнение от bojidar lukanov » 01 Яну 2009, 17:13

Здравейте колеги;) Първо искам да честитя новата 2009-та година на всички и да ви пожелая единствено здраве и щастие,тъй като всичко останало е резултат от тях:))
Въпроса ми е дали има смисъл да си купувам Angel eyes рингове за моите фарове ,които не са с лупа?
До колкото съм чувал или се монтират трудно или изобщо на такива рефлекторни фарове, а и не седят ринговете много добре на такива фарове.И ако ли не дали някой знае някаква ориентировъчна цена на фарове за E36 седан с лупа.Мерси мн:))
BMW...BMW...BMW - Какво друго му трябва на човек...

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 01 Яну 2009, 17:35

Няма сми, щото фара ще осветява и ринг-а и така се губи ефекта... ако си с CCFL рингове може да се получи наслагване на светлината и ринг-овете да прозират през фара... ае изобщо... грозна работа...

Да слагаш рингове само на дългите няма сми :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sabi1984 » 01 Яну 2009, 17:45

Mollov написа:Няма сми, щото фара ще осветява и ринг-а и така се губи ефекта... ако си с CCFL рингове може да се получи наслагване на светлината и ринг-овете да прозират през фара... ае изобщо... грозна работа...

Да слагаш рингове само на дългите няма сми :)

е не го отчайвай така,аз съм с фарове без лупи с енжъл айс и ксенон и мисля че добре се получи :roll:
за монтажа мисля че няма да имаш проблеми и въпреки всичко си изглеждат много добре :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 01 Яну 2009, 17:48

Нема смисал да си зимаш и аз се чудя кой са тия ахмаци дето слагат angel eyes на фар без лупа! :mhihi:
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Потребител
Аватар

Мнение от bojidar lukanov » 01 Яну 2009, 17:56

Значи остава вариянта да си ги сменя с такива с лупа и след това:))) 10х А за колко горе -долу бих могъл да шитна моите ,като те са в отлично състояние???Аз и идея си нямам ...?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sabi1984 » 01 Яну 2009, 19:29

Nukem написа:Нема смисал да си зимаш и аз се чудя кой са тия ахмаци дето слагат angel eyes на фар без лупа! :mhihi:

айде да не се убиждаме а,по добре да си сложа енжъл айс на фаровете си ХЕЛА които си знам че са перфектни,отколкото да се набутам за накакъв бош,от който доста колеги се оплакват.

младши ентусиаст
Аватар

Re: Фарове без лупа -AngelEyes ???

Мнение от to6i_Racing » 01 Яну 2009, 19:38

bojidar lukanov написа:Здравейте колеги;) Първо искам да честитя новата 2009-та година на всички и да ви пожелая единствено здраве и щастие,тъй като всичко останало е резултат от тях:))
Въпроса ми е дали има смисъл да си купувам Angel eyes рингове за моите фарове ,които не са с лупа?
До колкото съм чувал или се монтират трудно или изобщо на такива рефлекторни фарове, а и не седят ринговете много добре на такива фарове.И ако ли не дали някой знае някаква ориентировъчна цена на фарове за E36 седан с лупа.Мерси мн:))

влезни в галерията ми и виж как стоят очите на фарове без лупи(аз съм си ги правил)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 01 Яну 2009, 20:07

виж галерията ми за ксенон и очички на фарове без лупи ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nukem » 01 Яну 2009, 20:13

йде да не се убиждаме а,по добре да си сложа енжъл айс на фаровете си ХЕЛА които си знам че са перфектни,отколкото да се набутам за накакъв бош,от който доста колеги се оплакват.

Аз иронизирам ве артик,виж в галерията ми ,че и аз съм с angel eyes на фар без лупа!Мен си ме кефи!
А самата тема сме я обсъждали вече няколко пъти,като единия път беше много показателно със снимки и прочие!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527

Мнение от stony1 » 01 Яну 2009, 20:33

Nukem написа:Нема смисал да си зимаш и аз се чудя кой са тия ахмаци дето слагат angel eyes на фар без лупа! :mhihi:

Колега, като няма смисъл, ти замислял ли си се защо всички си слагат по четири ринга, а не само angel eyes на късите? Дългите на Е36 са без лупи. Само не ми отговаряй, че само с angel eyes на късите е грозно и това е единствената причина поради която се слагат и на дългите, макар да са без лупи, защото по пътя на твоята логика, за "няма смисъл" харчим едни пари.

Нека колегата да види как стоят angel eyes на фарове без и със лупи с сам да си прецени. По-добре да качим снимки и той ще си реши. В галерията ми снимките са правени под различен ъгъл, а фаровете са Hella оригинално с лупа и angel eyes. Ксенона го слагах допълнително.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nukem » 01 Яну 2009, 20:41

Колега, като няма смисъл, ти замислял ли си се защо всички си слагат по четири ринга, а не само angel eyes на късите? Дългите на Е36 са без лупи. Само не ми отговаряй, че само с angel eyes на късите е грозно и това е единствената причина поради която се слагат и на дългите, макар да са без лупи, защото по пътя на твоята логика, за "няма смисъл" харчим едни пари.

Нека колегата да види как стоят angel eyes на фарове без и със лупи с сам да си прецени. По-добре да качим снимки и той ще си реши. В галерията ми снимките са правени под различен ъгъл, а фаровете са Hella оригинално с лупа и angel eyes. Ксенона го слагах допълнително.

Аве вие не разбрахте ли че се базиках с поста в началото!Не знам какво сума ти народ орева света за тия фарове с липа,аз през деня си карам само по angel eyes така че няма какво да закрива ринга,това че вечерта не се виждал единия ринг много важно,сега дайте да спорим и за цвета на ксеноа и за диодни или ccfl това е дъвкано съвкано!
Виж в галерията как стоят на фар без лупа с ксенон 12000к! ;)

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527

Мнение от stony1 » 01 Яну 2009, 22:42

Докато си спорим, кой се бъзикал и кой неразбрал се надявам колегата да е получил отговор на въпроса има ли смисъл. :D

Колега Nukem, така си го написал, че като човек, който уважава чуждото мнение, реших, че няма и грам сърказъм в думите ти.
Българския вариант:
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5
Мечтае да кара: MX5

Мнение от gido » 02 Яну 2009, 10:31

слагаи ;)

Потребител
Аватар

Мнение от bojidar lukanov » 02 Яну 2009, 17:26

Колеги 10х за мненията .От снимките разбрах ,че не е чак толкова ужасно и мисля да си сложа :))

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от stony1 » 04 Яну 2009, 16:56

Слагай няма да съжеляваш :D
Българския вариант:

Следваща

Назад към E36