КАТАЛИЗАТОР ЗА СМЯНА
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- IVAN_BMW-E36
- Потребител
-
КАТАЛИЗАТОР ЗА СМЯНА
КОЛЕГИ ПО КАКВО ДА РАЗБЕРА КАТАЛИЗАТОРА МИ ЗА СМЯНА ЛИ Е.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО E-36 320I
ma4kai ma4kai
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Вземи си изключи CapsLock-a колега че ще се повреди
Сега по темата: Критерий е миризмата, а още по-лесния е търсачката

.....
Прав е Колегата, миризмата е на Развалени Яица.dinkomg написа:Вземи си изключи CapsLock-a колега че ще се повреди![]()

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: КАТАЛИЗАТОР ЗА СМЯНА
IVAN_BMW-E36 написа:КОЛЕГИ ПО КАКВО ДА РАЗБЕРА КАТАЛИЗАТОРА МИ ЗА СМЯНА ЛИ Е.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО E-36 320I
Ако миризмата е на сяра или развалени яйца , то със сигурност е за смяна , а иначе ако се съмняваш , но не си сигурен ...иди на специализиран сервиз .
- stann69
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Rover Mini Mayfair,1.3,53cc
Много се извинявам на колегата че задавам Въпрос на Въпроса му..А може ли да е запушен и да не мирише??...преди месец ходих на преглед и ми казаха че не работел.

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- bimer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320i
- metodi80
- старши ентусиаст
-
nasko_arsov написа:здрав или не го сваляй,хем пари ще вземеш хем колата ти по-добре ще върви.
Колеги без лоши чувства , но изобщо не съм съгласен с последните две мнения .... мога да се обоснова , но вероятно ще го превърнеме в спор и за това само ще кажа на колегата задал темата , че ако има финансова възможност да си купи катализатор , ако не -катализаторно гърне .... хем не е скъпо , хем е тихо , и колата върви пак ...
- bimer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320i
мяма смисъл от спорове,колегата е пуснал темата за да събере мнения и да си направи сметка кое е по-добре за него.има и подобна анкета може и там да погледне.в крайна сметка смятам че всички пишем във този форум за да си помагаме.или съм във грешка 

- metodi80
- старши ентусиаст
-
nasko_arsov написа:мяма смисъл от спорове,колегата е пуснал темата за да събере мнения и да си направи сметка кое е по-добре за него.има и подобна анкета може и там да погледне.в крайна сметка смятам че всички пишем във този форум за да си помагаме.или съм във грешка
Не си в грешка колега ... форума е за да си помагаме , но не мисля че е правилно да си маха катализатора (както примерно ти си го посъветвал). Знаеш ли какво се случва като си махне катализатора .... , да пари ще вземе , но колата му дали ще върви по-добре е спорен въпрос. Ще е по шумна , ще има проблеми със показанията на ламбдасондата (ако не се направи както трябва) , това може да доведе до повишение на разхода , а също "вървежа" на колата може да се спъне.... (пак казвам , ако не се направи както трябва ). Но в крайна сметка коментираме нещо , което колегата вообще не ни е питал .... въпроса му беше - как да разбере дали е или не е за смяна катализатора му .....
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- ivailo
- младши ентусиаст
-
- Кара: Х5 3.0 Д
- Мечтае да кара: X5 M 5.0D
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
Колеги ,изкупуват в люлин 10 ,като тругнете от орион посока мото-пфое посока бриколаж. по бул. Слижница. моя го взеха за 100лв
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3