проблем с парното Е36 318и без клима

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

проблем с парното Е36 318и без клима

Мнение от mbrothers » 26 Дек 2008, 16:58

Колеги имам един проблем и се чудя не разбирам ,скоро купих БМВ-то и проблема е следния значи като пусна парното да духа към мен не отгоре а ж средата да духа от там духа студено а като пусна да духа на предното стъкло и към краката няма проблеми духа си топло? от какво може да е това ? колата е 318и 115кс без климатик 92 година. Ако някой знае от какво е насочете ме моля . мерси на всички !

кандидат ентусиаст
Аватар

Парно

Мнение от GRECE » 26 Дек 2008, 17:18

Здрасти Колега, За тези модели е така,както и при мен,там на вратката за смяна на посоката на духане ясно са го направили сас син цвят значи в това положение духа студено.Дано сам бил полезен.Ако гре6а нека ме поправят колегите. :)

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520 I Touring
Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003

Re: Парно

Мнение от ned_gm28 » 26 Дек 2008, 18:31

GRECE написа:Здрасти Колега, За тези модели е така,както и при мен,там на вратката за смяна на посоката на духане ясно са го направили сас син цвят значи в това положение духа студено.Дано сам бил полезен.Ако гре6а нека ме поправят колегите. :)

Не грешиш,така е!Има доста разпалени дискусии на тая тема във форума :mhihi:,в които колеги с климатроници сериозно спорят,че техните могат да духат топло и през централните дефлектори-така е,но нашите не могат! ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G30

Мнение от flober » 26 Дек 2008, 18:58

при мен съ6то духа от центаралната конозола топло само, 4е от 2 дни вентилатора се ,4ува и работи на наи силната степен а струята е съвсем слаба, при условие 4е филтара на купето е нов ,спред вас къде да тарся причината .мерси
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Is Hybrid
Мечтае да кара: M1

Мнение от phantomas » 26 Дек 2008, 20:52

обезвъздуши я , ако не помогне , значи клапана който разпределя потока на струята е запекал
BMW 318is

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 26 Дек 2008, 22:14

flober написа:при мен съ6то духа от центаралната конозола топло само, 4е от 2 дни вентилатора се ,4ува и работи на наи силната степен а струята е съвсем слаба, при условие 4е филтара на купето е нов ,спред вас къде да тарся причината .мерси

Ае хора... колко пъти трябва да се дъвчи това... през централната не духа силно топло, щото да не те успи или да не те унесе поне... като го пуснеш да духа студено и да видиш как няма ядове... духа силно... ма студено...

Потребител
Аватар

Мнение от mbrothers » 27 Дек 2008, 0:35

благодаря ви колеги!За изчерпателните отговори!не ми беше ясно защо..мислих си,че е има проблем с колата но щом и при вас е така ... няма проблеми...лека и без аварийна на всички!

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 27 Дек 2008, 2:30

mbrothers написа:благодаря ви колеги!За изчерпателните отговори!не ми беше ясно защо..мислих си,че е има проблем с колата но щом и при вас е така ... няма проблеми...лека и без аварийна на всички!

Нямаш проблеми колега карай спокойно и се наслаждавай на хубавия автомобил
Има много коли и ....BMW
Изображение

Назад към E36