проблем с парното Е36 318и без клима
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с парното Е36 318и без клима
Колеги имам един проблем и се чудя не разбирам ,скоро купих БМВ-то и проблема е следния значи като пусна парното да духа към мен не отгоре а ж средата да духа от там духа студено а като пусна да духа на предното стъкло и към краката няма проблеми духа си топло? от какво може да е това ? колата е 318и 115кс без климатик 92 година. Ако някой знае от какво е насочете ме моля . мерси на всички !
Парно
Здрасти Колега, За тези модели е така,както и при мен,там на вратката за смяна на посоката на духане ясно са го направили сас син цвят значи в това положение духа студено.Дано сам бил полезен.Ако гре6а нека ме поправят колегите. 

- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
Re: Парно
GRECE написа:Здрасти Колега, За тези модели е така,както и при мен,там на вратката за смяна на посоката на духане ясно са го направили сас син цвят значи в това положение духа студено.Дано сам бил полезен.Ако гре6а нека ме поправят колегите.
Не грешиш,така е!Има доста разпалени дискусии на тая тема във форума

- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
при мен съ6то духа от центаралната конозола топло само, 4е от 2 дни вентилатора се ,4ува и работи на наи силната степен а струята е съвсем слаба, при условие 4е филтара на купето е нов ,спред вас къде да тарся причината .мерси
- phantomas
- младши ентусиаст
-
- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
обезвъздуши я , ако не помогне , значи клапана който разпределя потока на струята е запекал
BMW 318is
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
flober написа:при мен съ6то духа от центаралната конозола топло само, 4е от 2 дни вентилатора се ,4ува и работи на наи силната степен а струята е съвсем слаба, при условие 4е филтара на купето е нов ,спред вас къде да тарся причината .мерси
Ае хора... колко пъти трябва да се дъвчи това... през централната не духа силно топло, щото да не те успи или да не те унесе поне... като го пуснеш да духа студено и да видиш как няма ядове... духа силно... ма студено...
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
mbrothers написа:благодаря ви колеги!За изчерпателните отговори!не ми беше ясно защо..мислих си,че е има проблем с колата но щом и при вас е така ... няма проблеми...лека и без аварийна на всички!
Нямаш проблеми колега карай спокойно и се наслаждавай на хубавия автомобил
8 мнения
• Страница 1 от 1