Проблем с 320i Cupe
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Pupinator
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на баба си фърчилото
- Мечтае да кара: Нимбус 2000
Проблем с 320i Cupe
Здравейте колеги,
Имам следния проблем. От както дойде зимата и застудя се появи един доста неприятен проблем. Машината не пали. Проявява се винаги когато температурите през ноща паднат под нулата. На другия ден като се кача в колата и завъртя ключа колата запалва за момент после губи обороти и загасва. След това върти, но неможе да запали. Единствения начин е да се бутне колата тогава пали. След това ако я загася си пали нормално. Явно колата се задавя защото докато въртя отзад се появява дим и мирише на бензин.
При един опит преди да се кача в колата откачих дебитомер, но това не помогна. Според мен може да се дължи на някоя компютърна грешка. Някой от вас да има идея от какво може да е? Някой да се е сблъсквал с такъв проблем?
Имам следния проблем. От както дойде зимата и застудя се появи един доста неприятен проблем. Машината не пали. Проявява се винаги когато температурите през ноща паднат под нулата. На другия ден като се кача в колата и завъртя ключа колата запалва за момент после губи обороти и загасва. След това върти, но неможе да запали. Единствения начин е да се бутне колата тогава пали. След това ако я загася си пали нормално. Явно колата се задавя защото докато въртя отзад се появява дим и мирише на бензин.
При един опит преди да се кача в колата откачих дебитомер, но това не помогна. Според мен може да се дължи на някоя компютърна грешка. Някой от вас да има идея от какво може да е? Някой да се е сблъсквал с такъв проблем?
With all the money in the world you can't buy my respect !!!
www.shahovservices.com - Най-добрите в компютърния бранш!

- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
- Pupinator
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на баба си фърчилото
- Мечтае да кара: Нимбус 2000
@stef4o_BMW: Мерси за съвета. Само че проблем мисля, че не е там защото стартера завърта. А като е паднал акумолатора се чува само "ЧЪК" и не завърта. Моя може да върти още доста. Също така съм прбвал с чисто нов и за съжаление пак не стана.
With all the money in the world you can't buy my respect !!!

- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
Тва трябваше малко по рано да напишеш.Но щом при дърпане пали и после си пали секи път сама,ми дойде само за него.Иди на диагностика щом мислиш,че не е от него.Успех 

- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
що не си проверия свещите...ако са позаминали...?

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
5 мнения
• Страница 1 от 1