Смачкан багажник - откъде да го напъна

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Смачкан багажник - откъде да го напъна

Мнение от [Georgi] » 23 Дек 2008, 16:09

Колеги, имам нужда от помощ. Някакъв келеш с летни гуми ме изненада пред-коледно като ми смачка багажника (при паркиран автомобил). След като минах на оглед тръгнах по майстори. Съответно всичките които открих ме отсвириха за след празниците.

Мисля през задната седалка да стигна до багажника и да напъна малко колкото да се отвори. Някой правил ли е такова упражнение? Да подпъвам ли с лоста? Дано не ми се налага да сменям гума или акумулатора да издъхне :banghead:

Да препоръчате някой майстор където не се налага да чакаш половин месец и да работи на сносни цени?

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 23 Дек 2008, 16:13

колега по добре не се мъчи сам, лесното става винаги по трудно, остави на майсторите след празниците, Весели Празници :)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 23 Дек 2008, 17:03

нищо и няма споко ,обади се на 0888289599---ИВО в люлин се намира
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от rombeca » 23 Дек 2008, 19:54

Ако имаш нещо ценно в багажника, влизаш или си пъхаш ръката само.Долната част на ключалката е с 2 болтчета 10.Развиваш ги, и после отвън с малко сила отваряш.Чупи се една пластмасова лайсна по престилката! Но се отваря..после ще си я залепиш ако трябва.
А ако не е спешно иди при майстор.

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 23 Дек 2008, 20:03

Натисни копчето за отваряне и напъни точно там,където е вдлъбнато надолу..нищо няма да счупиш,казвам ти го от личен опит :uups: после свали декоративната пластмаса между стоповете и поблъскай малко с чука,колкото да може да се затваря багажника
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: само на бенз

Мнение от golfhi » 24 Дек 2008, 1:49

Много е усукано, колкото да го биеш с чука няма да се оправи - по-добре остави това на майстора има ги факири, няма да си личи нищо после като ти го направят. Дано намериш добър тенекеджия има такива дето бачкат и по празниците ама взимат повечко затова.
Успех и Весели Празници :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: По-долу изброеното...
Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.

Мнение от Борис_Малинов » 24 Дек 2008, 21:28

Абе какафто и да си факир,това не си заслужава да се изчуква,намираш донор(пълно е)панела се разточкова чрез пробиване и се пасва на твойта кола.Така,ще е най-безболезнено :mhihi: а и ще стане грамотно...
ИзображениеИзображение
Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 25 Дек 2008, 0:07

Борис_Малинов написа:Абе какафто и да си факир,това не си заслужава да се изчуква,намираш донор(пълно е)панела се разточкова чрез пробиване и се пасва на твойта кола.Така,ще е най-безболезнено :mhihi: а и ще стане грамотно...

ще стане перфектно дори :)
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 25 Дек 2008, 14:25

Мерси за мненията. Пробвах малко да напъна, не ми се получи с отварянето. Ако не се налага да вадя резервна гума ще изчакам майсторите да се изкажат.

Весели празници на всички.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 27 Дек 2008, 1:56

A днес да си бил в Ямбол? Че мернах едно същия цвят, ударено на същото място пак софийско... А БМВ-та ударени отзад не се срещат всеки ден ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 27 Дек 2008, 20:28

liloff написа:A днес да си бил в Ямбол? Че мернах едно същия цвят, ударено на същото място пак софийско... А БМВ-та ударени отзад не се срещат всеки ден ;)

Аз съм бил :ok:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 27 Дек 2008, 22:29

Ххахах яко. Аз се загледах, че видях че си софийски и ти. Бях спрял до бабунките на старата автогара да приказвам по тела и ти спря на 3-4 метра от мен, някой слезе от колата и после запраши надолу към крайречния.

Айде весели празници, не е много ударена. Ще й мине!
Наздраве

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: BMW Е36 318 М40
Е36 325 М50
Е30 320 М50

Мнение от BOOKER » 27 Дек 2008, 22:37

liloff написа:Ххахах яко. Аз се загледах, че видях че си софийски и ти. Бях спрял до бабунките на старата автогара да приказвам по тела и ти спря на 3-4 метра от мен, някой слезе от колата и после запраши надолу към крайречния.

Наздраве

Колега,утре ще идвам до Ямбол,ако искаш може да пийнем някъде по една лимонада и да "поизбистрим"политиката :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 27 Дек 2008, 22:50

BOOKER написа:
liloff написа:Ххахах яко. Аз се загледах, че видях че си софийски и ти. Бях спрял до бабунките на старата автогара да приказвам по тела и ти спря на 3-4 метра от мен, някой слезе от колата и после запраши надолу към крайречния.

Наздраве

Колега,утре ще идвам до Ямбол,ако искаш може да пийнем някъде по една лимонада и да "поизбистрим"политиката :mhihi:

Хахаха ... кефите ме пичове , те това е .... :D от сърце се радвам като видя такива коментари (не се подигравам!!!) .

А иначе колега , не се тормози , колата не е ударена много , ще се оправи :) .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 27 Дек 2008, 22:55

Ми Коледни празници са, хубаво е да се видим на маса на по лимонадка.
Аз сега ще пробвам да се уговоря и с phantomas да видим дали има време утре и що да не се съберем на по лимонадка. Ако някой иска да се видим утре да се запознаем, да свирка на ЛС да не мажем на човека в темата.

Следваща

Назад към E36