Смачкан багажник - откъде да го напъна
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Смачкан багажник - откъде да го напъна
Колеги, имам нужда от помощ. Някакъв келеш с летни гуми ме изненада пред-коледно като ми смачка багажника (при паркиран автомобил). След като минах на оглед тръгнах по майстори. Съответно всичките които открих ме отсвириха за след празниците.
Мисля през задната седалка да стигна до багажника и да напъна малко колкото да се отвори. Някой правил ли е такова упражнение? Да подпъвам ли с лоста? Дано не ми се налага да сменям гума или акумулатора да издъхне
Да препоръчате някой майстор където не се налага да чакаш половин месец и да работи на сносни цени?

Мисля през задната седалка да стигна до багажника и да напъна малко колкото да се отвори. Някой правил ли е такова упражнение? Да подпъвам ли с лоста? Дано не ми се налага да сменям гума или акумулатора да издъхне

Да препоръчате някой майстор където не се налага да чакаш половин месец и да работи на сносни цени?
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
колега по добре не се мъчи сам, лесното става винаги по трудно, остави на майсторите след празниците, Весели Празници 

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Натисни копчето за отваряне и напъни точно там,където е вдлъбнато надолу..нищо няма да счупиш,казвам ти го от личен опит
после свали декоративната пластмаса между стоповете и поблъскай малко с чука,колкото да може да се затваря багажника

- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Абе какафто и да си факир,това не си заслужава да се изчуква,намираш донор(пълно е)панела се разточкова чрез пробиване и се пасва на твойта кола.Така,ще е най-безболезнено
а и ще стане грамотно...

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
Борис_Малинов написа:Абе какафто и да си факир,това не си заслужава да се изчуква,намираш донор(пълно е)панела се разточкова чрез пробиване и се пасва на твойта кола.Така,ще е най-безболезненоа и ще стане грамотно...
ще стане перфектно дори

- BOOKER
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW Е36 318 М40
Е36 325 М50
Е30 320 М50
liloff написа:Ххахах яко. Аз се загледах, че видях че си софийски и ти. Бях спрял до бабунките на старата автогара да приказвам по тела и ти спря на 3-4 метра от мен, някой слезе от колата и после запраши надолу към крайречния.
Айде весели празници, не е много ударена. Ще й мине!
Наздраве
Колега,утре ще идвам до Ямбол,ако искаш може да пийнем някъде по една лимонада и да "поизбистрим"политиката

- metodi80
- старши ентусиаст
-
BOOKER написа:liloff написа:Ххахах яко. Аз се загледах, че видях че си софийски и ти. Бях спрял до бабунките на старата автогара да приказвам по тела и ти спря на 3-4 метра от мен, някой слезе от колата и после запраши надолу към крайречния.
Айде весели празници, не е много ударена. Ще й мине!
Наздраве
Колега,утре ще идвам до Ямбол,ако искаш може да пийнем някъде по една лимонада и да "поизбистрим"политиката
Хахаха ... кефите ме пичове , те това е ....

А иначе колега , не се тормози , колата не е ударена много , ще се оправи

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2