не ми отчита стрелката на температурата.помогнете

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: Е91

не ми отчита стрелката на температурата.помогнете

Мнение от ник1234 » 22 Дек 2008, 3:59

някой път стрелката се качва до 90 гр. като е студена колата и като загрее не помрадва изобщо от нулата.какъв може да е проблема????????някой знае ли??????

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ИНТЕРЕСНО!
Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
Детайли за колата: В клуба на 20+

Re: не ми отчита стрелката на температурата.помогнете

Мнение от mladi » 22 Дек 2008, 4:38

ник1234 написа:някой път стрелката се качва до 90 гр. като е студена колата и като загрее не помрадва изобщо от нулата.какъв може да е проблема????????някой знае ли??????
здравей колега!при мен за пръв път ми се получи такъв проблем след диагностика(елкон)оня ден но при мен на загряла кола ми отчиташе нула градуса и празен резервоар но без да свети червената лампичка!!! :shock: след като изклиучих колата и отново я запалих всичко се оправи но моя проблем е съвсем друг ама както изглежда великия елкаджия ми е прецакал и компа явно та си мисля ,че и твойта работа е нешо такова! успех с разрешаването на проблема и пиши накрая как си го отстранил! ;)
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 22 Дек 2008, 11:27

Бате наи вероятно датчика които ти е за стреката на таблото се е прецакал, или самата стрелка се е преебала нещо... Поглед ни ги тези неща и само на диагностика ще покаже, щото тука може да се гадае само....
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Е91

Мнение от ник1234 » 22 Дек 2008, 12:35

благодаря ви за съветите,ще ви послушам и после 6те пиша какъв е бил проблема.но все пак някой ако е имал същия проблем моля да съдейства.

Назад към E36