Относно Амортисьори !!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Относно Амортисьори !!!
Карам БМВ Е 36 318-ка , проблема ми е следния, че ми изпусна едини преден амортисьор и е много зле трябва да ги сменям.
Проверих ги като комплект са 228лв. и отделно ми трябват само прахоуловителите които са към 40 лв.
Намерил съм си обаче едно читаво спортно регулируемо окачване ( 4 амортисьора + 4 пружини )
Притеснява ме това, че като стане ниска няма да се кара зимата в коловозите и ще опира, а АЗ КАРАМ ВСЕКИ ДЕН И ТО НЕ МАЛКО - ДОСТА АКТИВЕН ШОФЬОР СЪМ !!!
МОЛЯ ТЕЗИ КОИТО СА С НИСКИ КОЛИ ИЛИ СА С ТАКИВА РЕГУЛИРУЕМИ ОКАЧВАНИЯ ДА МИ СПОДЕЛЯТ МНЕНИЕ , защото е много зле с изпуснали амортисьор и трябва в понеделник да я вкарвам да я правят, да знам нормални ли или да вземам регулируемото.
Благодаря Ви предварително !!!
Поздрави от Русе !!!
Проверих ги като комплект са 228лв. и отделно ми трябват само прахоуловителите които са към 40 лв.
Намерил съм си обаче едно читаво спортно регулируемо окачване ( 4 амортисьора + 4 пружини )
Притеснява ме това, че като стане ниска няма да се кара зимата в коловозите и ще опира, а АЗ КАРАМ ВСЕКИ ДЕН И ТО НЕ МАЛКО - ДОСТА АКТИВЕН ШОФЬОР СЪМ !!!
МОЛЯ ТЕЗИ КОИТО СА С НИСКИ КОЛИ ИЛИ СА С ТАКИВА РЕГУЛИРУЕМИ ОКАЧВАНИЯ ДА МИ СПОДЕЛЯТ МНЕНИЕ , защото е много зле с изпуснали амортисьор и трябва в понеделник да я вкарвам да я правят, да знам нормални ли или да вземам регулируемото.
Благодаря Ви предварително !!!
Поздрави от Русе !!!
- kilima
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330d. E90 LCI 325d
1
Ок КОЛЕГИ, Вие ми казвате да си пазя бронята и пломбите,
ама НЯКОЙ от вас кара ли с такова окачване или с ниска кола.
ТРЯБВА МИ НАИСТИНА СЪВЕТ от ЧОВЕК , който има хабер и е карал така или кара в момента.
ама НЯКОЙ от вас кара ли с такова окачване или с ниска кола.
ТРЯБВА МИ НАИСТИНА СЪВЕТ от ЧОВЕК , който има хабер и е карал така или кара в момента.
- JORO_86
- кандидат ентусиаст
-
а
аз карам с такова окачване -Е36 316 КУПЕ- така си я взех, возил съм се в други Е36 и не мога да кажа че има голямя разлика във возията имам предвид, че не е много кораво. Относно ниското купе ти трябва сам да прецениш от къде минаваш всеки ден защото си има места където си свикнал по принцип да минаваш без проблем, но с ниската кола не става като цияло най-много е проблем бронята като излизаш или влизаш в някои недомислени паркинги, иначе назад се качвам на такива бордюри кадето другите не смеят, относно коловозите гледам едната страна да е леко върху тях и тогава не опира. Общо взето ако всеки ден минаваш през разни високи легнали полицай и я смъкваш перпендикулярно от бордюри не си е работа, но иначе си е много готина така колата, а според законите на физиката е и по стабилна 

С возията се свиква,но с легналите полицай .....НЕ!Аз като тръгвам на някъде много внимателно си избирам маршрута,да паркираш на бордюр,абсурд.Проблема с твърдото возене го реших временно с гуми на 60.
А иначе има и много плюсове,стой като по релси в завоите!
На колегата жоро 86 явно е много по-висока от моита.
Вярно че стойката на колата е друга,но понякога чак не ми се кара заради това че е толкова ниска,затова и слойих високи гуми.... и пак опира много
А иначе има и много плюсове,стой като по релси в завоите!
На колегата жоро 86 явно е много по-висока от моита.
Вярно че стойката на колата е друга,но понякога чак не ми се кара заради това че е толкова ниска,затова и слойих високи гуми.... и пак опира много

- borislav
- младши ентусиаст
-
аз съм с кони зимата си карам mitsubishito бимата стой в гаража спортното окачване не става за зимата особенно по нашите пътища казвам ти го от личен опит
- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
.3
мерси колеги за всички мнение и съвети които ми давате
Аз ще си помисля днес и като реша кое да взема ще ви информирам

Аз ще си помисля днес и като реша кое да взема ще ви информирам

11 мнения
• Страница 1 от 1