Омаслени свещи ...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- r3s1s74nc3
- младши ентусиаст
-
Омаслени свещи ...
Днес реших да си погледна сьстоянието на свещите ... и за мое голямо учудване свещите бяха на ФИАТ (в смисьл това пишеше на тях) ... Та както и да е мисля по натам да мина на БОШ ... Та по проблема ... С 320и сьм и на 3 и 4 цилиндьр свещите са омаслени . Та се питах работата отива кьм смяна на сегментите или се бьркам ? И ако някой компетентен може да се изкаже колко ще ми излезе този лукс
ще сьм му благодарен !

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: Омаслени свещи ...
Както черепа казва прегледай дали не влиза масло през гарнитурите в отвора за свещта.
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
r3s1s74nc3 написа:Мерси за помоща , но ако не е това кьм моето предположение ли отиваме ?
бате, много неща може да са

не питай откъде знам ...
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
ако са омаслени при лулите на кабелите е от гарнитурите ,а ако е отдолу може да не са сегменти а само гумичките на клапаните което е по-вероятно те са ефтини по 1 лев броиката
Интересно ми е нещо. Не разбирам...
На другата ми кола клапаните тракат като швейцарски часовник с кукувичка, но свещите са чисти.
На М42-то ми, двигателя не се чува, все едно не е запален, но преди време едната свещ ми беше леко омаслена.
Как става това. Нали тракат като заминат гумичките? Някак си не ми се връзват нещата.
На другата ми кола клапаните тракат като швейцарски часовник с кукувичка, но свещите са чисти.
На М42-то ми, двигателя не се чува, все едно не е запален, но преди време едната свещ ми беше леко омаслена.
Как става това. Нали тракат като заминат гумичките? Някак си не ми се връзват нещата.
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
моите гумички бяха корави като пластмаса,а двигателя пак не се чуваше и си бачкаше супер.Нищо общо нямат те с тракането.liloff написа:Интересно ми е нещо. Не разбирам...
10 мнения
• Страница 1 от 1