бмв е36 проблем с климатроника
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
бмв е36 проблем с климатроника
здравейте!Имам следния проблем:
Климатроникът ми духа само студено при градски условия.Като излезна извън градско 5-10 км леко започва да духа топло.Купих си колата преди 3месеца,не сам сменил филтър на климатроника.Чух че имало някакъв фреон ли какво ,но нз дали е от това.Ако някой знае нещо по тоя въпрос-моля да ми помогне.
Климатроникът ми духа само студено при градски условия.Като излезна извън градско 5-10 км леко започва да духа топло.Купих си колата преди 3месеца,не сам сменил филтър на климатроника.Чух че имало някакъв фреон ли какво ,но нз дали е от това.Ако някой знае нещо по тоя въпрос-моля да ми помогне.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
А и вероятно колата ти загрява трудно???? проблема ти е в термостата.... смени го и ще се оправи.
Имай в предвид, че климатроника се влияе от зададената температура... не мисли, че ако сложиш 17С и ще духа топло... трябва да е поне 20-21С.... но на теб по всяка вероятност проблема ти е в термостата....
Към останалите - избягвайте коментари и обяснения извън казаното до тук! Няма да трупаме поредната тема, на поредният нов човек, дето не е чел нито правилата, нито пък е погледнал полезните теми в началото на раздела.

Имай в предвид, че климатроника се влияе от зададената температура... не мисли, че ако сложиш 17С и ще духа топло... трябва да е поне 20-21С.... но на теб по всяка вероятност проблема ти е в термостата....
Към останалите - избягвайте коментари и обяснения извън казаното до тук! Няма да трупаме поредната тема, на поредният нов човек, дето не е чел нито правилата, нито пък е погледнал полезните теми в началото на раздела.

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Re: бмв е36 проблем с климатроника
иван8999 написа:здравейте!Имам следния проблем:
Фреонът няма нищо общо с топлото. Последното идва от топлината на двигателя. Абсолютно съм съгласен за термостата, та че освен топлото в купето следи и показанията на датчика за температурата на охлаждащата течност.
- ImPoSsiBle
- Потребител
-
- Кара: s vratite
- Мечтае да кара: na tavan
- Детайли за колата: mazohist
ако не е термостат е водната помпа изхабила се е и няма дебит , можеш да го провериш като я подържиш н високи обороти да видиш дали няма да духа топло
4 мнения
• Страница 1 от 1