магазин за лампички-къде-за затваряне
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- camburko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше e36 седан M43B18
- Мечтае да кара: М5
магазин за лампички-къде-за затваряне
здравейте,
някои да ми даде идея откъде мога да си закупя крушки за интериорното осветление,по специално за ключа за фаровете,за таблото и пепелниците. днес тръгнах от пепелниците и ме изненадаха с крушка на пластмасов цокъл която се сменя заедно с цокъла. преполагам и за другите неща ще има някакви такива изненади. затова които може да помага.
п.п. по безнзиностанциите ги няма предполагам по автоманиите или в специализирани магазини ама къде
някои да ми даде идея откъде мога да си закупя крушки за интериорното осветление,по специално за ключа за фаровете,за таблото и пепелниците. днес тръгнах от пепелниците и ме изненадаха с крушка на пластмасов цокъл която се сменя заедно с цокъла. преполагам и за другите неща ще има някакви такива изненади. затова които може да помага.
п.п. по безнзиностанциите ги няма предполагам по автоманиите или в специализирани магазини ама къде

Последна промяна camburko на 17 Дек 2008, 20:51, променена общо 1 път
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
И за 3 стотинки ще ми дадът и ще им дам 5 и ще си искам 2 ресто ! Баси мамата в тая държава комунизма така е научил хората на мързел че чак ти е неудобно да го караш да си върши работата за която зима добри пари и доста други хора чакат за нея 

I'm slowly drifting

- BorisMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: 92,318 sedan
и не се сменят със цокъла,а се сменя само крушката 

Нищо не е свършило докато не свърши!
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
:)
Колега единствено на пепелниците /поне при мен/ крушките са с цокълче което си върви заедно крушка+ цокъл.Иначе другите кръшки които осветяват примерно уредите по таблото са като габарити но май бяха на 3wata не като габаритите 5:) Има и едни които са тънки и по дълги около 1 см са те също са си нормални.Колегите по горе казаха на всеки магазин за автоаксесоари ги има и не са скъпи.Мисля, че тия с цокълчето бяха по 2 лева или нещо такова другите като габарити 20-тина ст и 3-тите и те са 30-40 ст 

- djsancho
-
-
- Кара: Куките да го спират !!!
- Мечтае да кара: G - Power M5 Hurricane Rs
Колега, потърси във форума, скоро видях един колега който продаваше ключа за фаровете. Айде успех 

Жената и колата, не си ли въртят г*за - НЕ ГИ ПРИЗНАВАМЕ !!!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
BorisMW написа:и не се сменят със цокъла,а се сменя само крушката
На фейс лифтовите коли си се сменят баш с цокъла

Тфа да си играеш да го побългаряваш е от ден до пладне история...а иначе тия с цокъла са 8лв бройката в дару

За какво му е целия ключ ? Той си му работи, просто лампичката му е изгоряла.
Пич, елементарна е смяната на въпросната крушка, за ключа на фаровете. Във всеки магазин за авточасти имат такива крушки. Най-лесния за теб вариант е да свалиш крушката, която ти е изгоряла и да отидеш с нея за да ти дадат същата. 50 стотинки струва горе долу. Това е крушката:
http://perez.ftp.sh/lampi4ka/ тук може да разгледаш още снимки и в по-подробен размер ако продължаваш да не можеш да се ориентираш.
Надявам се, че си прочел подробната тема, в която е описано как се сменя тази крушка и къде точно се намира. Елементарно е. За 2 минути работа, нужни са ти само: 1 кръстата отвертка, малки клещи или две малки отвертки (за да изтеглиш цокъла на крушчицата).
За пепелниците вече ти обясниха. И там не е трудно просто зависи от кой вид са твоите крушки. Общо взето цялата информация, която те интересува я има на много места във форума, но ти си поредния, на който не му се занимава да ползва търсачката, а задава елементарни въпроси, но дано влезнеш в крак :-)
Пич, елементарна е смяната на въпросната крушка, за ключа на фаровете. Във всеки магазин за авточасти имат такива крушки. Най-лесния за теб вариант е да свалиш крушката, която ти е изгоряла и да отидеш с нея за да ти дадат същата. 50 стотинки струва горе долу. Това е крушката:

http://perez.ftp.sh/lampi4ka/ тук може да разгледаш още снимки и в по-подробен размер ако продължаваш да не можеш да се ориентираш.
Надявам се, че си прочел подробната тема, в която е описано как се сменя тази крушка и къде точно се намира. Елементарно е. За 2 минути работа, нужни са ти само: 1 кръстата отвертка, малки клещи или две малки отвертки (за да изтеглиш цокъла на крушчицата).
За пепелниците вече ти обясниха. И там не е трудно просто зависи от кой вид са твоите крушки. Общо взето цялата информация, която те интересува я има на много места във форума, но ти си поредния, на който не му се занимава да ползва търсачката, а задава елементарни въпроси, но дано влезнеш в крак :-)
- camburko
- кандидат ентусиаст
-
колега извинявай че ще съм малко по груб от необходимото ама не видя ли заглавието и какво ме интересува. просто попитах от къде бих могъл да взема тези крушки. баси и нерваците се навъдиха тука
. за смяна знам как се сменя, имам си понятие от отверка и клещи, не ме интересуваше това.
не го приемаи лично просто исках съвет а не да се дрънкаме за глупости. не е нужно да се нервите толкова, нали за това е този форум, да си помагаме един на друг, а че има мързели има, спор няма.аиде толкоз от мене.

не го приемаи лично просто исках съвет а не да се дрънкаме за глупости. не е нужно да се нервите толкова, нали за това е този форум, да си помагаме един на друг, а че има мързели има, спор няма.аиде толкоз от мене.

- camburko
- кандидат ентусиаст
-
колега повярвай ми пробвал съм по магазини и съм чел в форума. не съм от хората които първо питат и губят времето на другите и после четат в форума. след като съм пуснал тази тема,значи имам нужда от мнение по този въпрос, ако не ти харесва как съм си пуснал темата това си е твои проблем.знам че има правила за писане и съм запознат с тях. просто не слагаи всички под един знаменател. това е.
разбрах каквото ми беше нужно, така че затваряите темата.
разбрах каквото ми беше нужно, така че затваряите темата.
13 мнения
• Страница 1 от 1