прьскалките на предните стькла на 318 и е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
прьскалките на предните стькла на 318 и е36
не прьскат ,мотор4ето работи ,като ги по4истя с тьнко тел4е се оправят амь не за дьлго 

- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
отвори капака, не боли пробвал съм,
ако имаш кора свали я. там където са пръскалките има едно маркуче виж дали всичко си му е наред, иначе и с топлийка става.
ако имаш кора свали я. там където са пръскалките има едно маркуче виж дали всичко си му е наред, иначе и с топлийка става.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
Re: прьскалките на предните стькла на 318 и е36
igra4a_bmw написа:не прьскат ,мотор4ето работи ,като ги по4истя с тьнко тел4е се оправят амь не за дьлго
Колега ползвай търсачката!Има доста изписано за пръскалките,аз също имах проблеми с тях.

- Ivan_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 BMW 523I M52TU Sedan
- Мечтае да кара: само BMW
ivan_316i написа:Колега под пръскалките има едни филтарчета който сигорно са затиснати сваляш ги и си готов
това са "възвратни клапанчета" които пускат водата само в едната посока, сиреч като пръскаш да не тръгва водата всеки път от казанчето, а да има вода в системата до преди пръскалките и директно да пръска на стъклото като натиснеш лостчето.
Здравейте,
колега ако не са ти с подгряване направо отивай в някой официален сервиз и си купи нови пръскалки с нови клапани(те са за да не ти връщат водата обратно и ако пръскалката ти се запуши да избие водата от него), пръскалката струва 4 лв а клапанчето 5 лв(без ддс и двете), и аз се опитвах да ги чистя понеже бяха с подгряване (което струва 55 лв едното) но не си заслужава, новата си пръска като побъркана.
Поздрави
колега ако не са ти с подгряване направо отивай в някой официален сервиз и си купи нови пръскалки с нови клапани(те са за да не ти връщат водата обратно и ако пръскалката ти се запуши да избие водата от него), пръскалката струва 4 лв а клапанчето 5 лв(без ддс и двете), и аз се опитвах да ги чистя понеже бяха с подгряване (което струва 55 лв едното) но не си заслужава, новата си пръска като побъркана.
Поздрави
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
Kris написа:ivan_316i написа:Колега под пръскалките има едни филтарчета който сигорно са затиснати сваляш ги и си готов
това са "възвратни клапанчета" които пускат водата само в едната посока, сиреч като пръскаш да не тръгва водата всеки път от казанчето, а да има вода в системата до преди пръскалките и директно да пръска на стъклото като натиснеш лостчето.
Точно така е,колега.След като установих,че дясното ми клапанче е запушено го уволних.Вече 2-3 месеца работи.Закъснението с пръскането при мен е около секунда.
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Аз съм ги уволнил и двете клапанчета.защото ми правиха много проблеми,сега съм без тях водата идва с малко закаснение ама си пръскат както трябва

9 мнения
• Страница 1 от 1