Питане за M50 компресия
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- mitkosulev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320i
Питане за M50 компресия
От известно време усещам че колата при изкачване почва да се мъчи
мерехме и компресията и какво се оказа
1-ви цилиндар - 10,5
2-ри - 8,0
3-ти - 8,0
4-ти - 10,5
5-ти - 10,5
6-ти - 10,5
та вапроса ми е дали си заслужава да и се прави ремонт или да се смени колата
и дугия ми вапрос е дали може да се избегне ремонта има една руска добавка за двигатели сега и вартят реклама по тв-то дали някой е пробвал и какви му са впечатленията
благодаря предварително
1-ви цилиндар - 10,5
2-ри - 8,0
3-ти - 8,0
4-ти - 10,5
5-ти - 10,5
6-ти - 10,5
та вапроса ми е дали си заслужава да и се прави ремонт или да се смени колата

и дугия ми вапрос е дали може да се избегне ремонта има една руска добавка за двигатели сега и вартят реклама по тв-то дали някой е пробвал и какви му са впечатленията
благодаря предварително
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Добавката едва ли ще ти помогне - сменяй сегментите и си свиркай - ама както каза колегата по дабре М52Б28
- to6i_Racing
- младши ентусиаст
-
Old Champ е Руска добавка,в Ауто+ са по 20лв ще ти помогне за 500км и после е същотото като преди ядове и ядове
- Gentsa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 320i
- Мечтае да кара: Hummer, Mustang
BT9028BA написа:Добавката едва ли ще ти помогне - сменяй сегментите и си свиркай - ама както каза колегата по дабре М52Б28
Страшни съвети майна...А още по-добре е да си купиш една чисто нова от магазина...
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Gentsa написа:BT9028BA написа:Добавката едва ли ще ти помогне - сменяй сегментите и си свиркай - ама както каза колегата по дабре М52Б28
Страшни съвети майна...А още по-добре е да си купиш една чисто нова от магазина...
Майна кажи ти как да си оправи компресиятя - с добавка не ми се вярва да оправи износените сегменти

- King^of^Darknes
- Потребител
-
- Кара: Е61 525i 2004
BT9028BA написа:Gentsa написа:BT9028BA написа:Добавката едва ли ще ти помогне - сменяй сегментите и си свиркай - ама както каза колегата по дабре М52Б28
Майна кажи ти как да си оправи компресиятя - с добавка не ми се вярва да оправи износените сегменти![]()
![]()
Д'Ге няма смисал от добавки едни сегменти и нещата би трябвало да се оправят лошото е че 100% покраи сегментите ще има и други работи за смяна което допалнително надува цената успех колега аз лично ако бях на твое място щях да я вкарам в сервиза да я оправят но ако в момента нямаш парите за тази операция караи си я така докато ги събереш
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
Re: Питане за M50 компресия
mitkosulev написа:От известно време усещам че колата при изкачване почва да се мъчи
1-ви цилиндар - 10,5
2-ри - 8,0
3-ти - 8,0
4-ти - 10,5
5-ти - 10,5
6-ти - 10,5
та вапроса ми е дали си заслужава да и се прави ремонт или да се смени колата![]()
благодаря предварително
има ли гас ? може да са заминали клапаните на 2 и 3-ти цилиндър и от там да е проблема .. пробваи с малко каране на критика на бензин и ако са малко язвите може и да се пооправи
ако няма газ.. зна4и тия двигател е на бая километър4ета и няма за6то да му се сърди6

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
King^of^Darknes написа:BT9028BA написа:Gentsa написа:BT9028BA написа:Добавката едва ли ще ти помогне - сменяй сегментите и си свиркай - ама както каза колегата по дабре М52Б28
Майна кажи ти как да си оправи компресиятя - с добавка не ми се вярва да оправи износените сегменти![]()
![]()
Д'Ге няма смисал от добавки едни сегменти и нещата би трябвало да се оправят лошото е че 100% покраи сегментите ще има и други работи за смяна което допалнително надува цената успех колега аз лично ако бях на твое място щях да я вкарам в сервиза да я оправят но ако в момента нямаш парите за тази операция караи си я така докато ги събереш
ей тъй на времето и аз се огледах в еднисегменти, щото ми даваше разлика в компресията на 2-ри и 3-ти цилиндър на един корсиканец

ако не е от клапани , аз не виждам смисъл да се ремонтира на долу. Ако го правиш както трябва е скъпо . Сегменти да са износени направи си сметка и за лагерите как ще са , айде и некоя корекцийка - шлайфане тва онва .. семеринги , профилактика глава ..
свали главата и ако е ОК , търси нещо второупотребно с повече кубатура
свали главата и ако е ОК , търси нещо второупотребно с повече кубатура

- mitkosulev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320i
ами да скъпо ще излезе сигменти лагери работа мисля че ще върже хилядарката и отгоре ама си мисля да видим клапаните на какво дереже ще са и ако е от тях проблема добре ако не ново масло добавка и на пазара поне за сега това ми е идеята че май нема смисал да се набутва човек за тоя дърт кош
13 мнения
• Страница 1 от 1