Проблем с 2-ра скорост
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Cosworth
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
- Мечтае да кара: Турбо кола със задно
- Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto
Проблем с 2-ра скорост
Колеги, кажете според вас каква е диагнозата, значи натискаш си съеденителя и вкарваш 2-ра, но все едно не си натиснал съединителя и изхърква (не много), по някога се случва да не става така(но рядко явно като се засекат оборотите), като е в много бавни обороти 1000 или под, по-рядко се случва. На другите скорости няма проблеми, няма звук от нея на зъбни колела и тн. Единствено по принцип акс. лагер си трака. По принцип тфа стане след като ми изхърка един път от 1-а на 2-ра но след туй имам спомен, бях спрял, тръгнал(неусетих нищо такова да има) и после паркирах за малко, след като е запалих и трагнах и тогава "хръТ". 

- Cosworth
- ентусиаст
-
Re: йк
на 1-ва и 2-ра не са ли общи?gido написа:мисляче са симхронизаторите за 2ра скорост
По принцип и друг път е създавала проблеми кутията, имали сме случаи даже наскоро, една сутрин никоя скорост невлизаше, по-късно към обяд пък нямаше никакви проблеми. Преди година-две, пак имаше такъв проблем и то през Лятото ей така колата си вървеше, спира се, оди се на работа

- Cosworth
- ентусиаст
-
никой ли няма представа от какво друго може да е, освен синхронизаторите... Каква диагноза ме очаква....
- agent smit
- младши ентусиаст
-
Като за начало смени маслото в кутията и ако пак продължава да прави така, на майстор да я отвори и да видите какво е прецакано?
6 мнения
• Страница 1 от 1