Питане за климатроник, борд. комп. и др.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- I.Tsochev
- Потребител
-
Питане за климатроник, борд. комп. и др.
Здр. на всички, надявам се бъдещи колеги!
Чета си аз напред назад из темите, гледам си обяви и реших да ви питам някои неща. След всичко прочетено съм се спрял на е36 318ис купе. Плс без коментари "Ти луд ли си, махни я тая иска, вземи си 20-ка"
1. Защо толкова рядко се среща дигиталния клима (поне аз като ги разглеждам почти всичко с врътките)?
2. Има ли смисъл големия борд. комп. т.е. да гледам да е с такъв колата или е все тая?
3. Кои ИСки са със дискове отзад, защото гледам, че някои с барабани други с дискове? Предполагам има значение годината на производство.

1. Защо толкова рядко се среща дигиталния клима (поне аз като ги разглеждам почти всичко с врътките)?
2. Има ли смисъл големия борд. комп. т.е. да гледам да е с такъв колата или е все тая?
3. Кои ИСки са със дискове отзад, защото гледам, че някои с барабани други с дискове? Предполагам има значение годината на производство.
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Re: Питане за климатроник, борд. комп. и др.
I.Tsochev написа:Здр. на всички, надявам се бъдещи колеги!Чета си аз напред назад из темите, гледам си обяви и реших да ви питам някои неща. След всичко прочетено съм се спрял на е36 318ис купе. Плс без коментари "Ти луд ли си, махни я тая иска, вземи си 20-ка"
1. Не знам защо си решил че се среща рядко ?!!!!

2. Големия ОБЦ си е гиздийка (особенно ако е и чек модула)... он-лайн получаваш доста инфо което лично за мен е полезно и доста го ползвам
3. Тук не съм компетентен коли с ДВГ под 2л. карам само служебни

Последна промяна turboto на 30 Ное 2008, 13:50, променена общо 1 път
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
2.ОВС освен явни има и доста скрити функции ,с чиято помощ можеш да правиш доста неща.
3.няма иски с барабани-само при 316
3.няма иски с барабани-само при 316
3 мнения
• Страница 1 от 1