Възможно ли е-интервеция от дясна на лява дирекция?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Възможно ли е-интервеция от дясна на лява дирекция?
Здравейте,имам много странен въпрос към колегите които са по в час - въ зможна ли е интервенцията от дясна на лява дирекция на бмв е36.Евентуално проблеми и нужните части за осъжествяването.Благодаря предварително,намеренията ми са сериозни,а не само празни приказки!
vld:оправи си заглавието на темата ,то трябва да подсказва съдържанието и
По темата е писано доста пъти извода е,че ако не е някоя изключително запазена кола няма никакъв смисъл да се прави това упражение

По темата е писано доста пъти извода е,че ако не е някоя изключително запазена кола няма никакъв смисъл да се прави това упражение

Последна промяна mrdiesel на 30 Ное 2008, 12:08, променена общо 1 път
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Искаш да кажеш да го обърнеш от десен на ляв волан така ли 

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
Re: Възможно ли е?
mrdiesel написа:Здравейте,имам много странен въпрос към колегите които са по в час - въ зможна ли е интервенцията от дясна на лява дирекция на бмв е36.Евентуално проблеми и нужните части за осъжествяването.Благодаря предварително,намеренията ми са сериозни,а не само празни приказки!
Да колега възможное:)но ти трябват доста работи:табло,кормилна реика,инсталацията да се удължи(поне доста така го оправят тева с жиците

- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
ako go pravish ot Desen -> Lqv, problemite ti shte sa samo finansovi, no ako shte q pravish anglichanka shte sa mnooooogo finansovi
Sori za latinicata no pisha ot GSM

Sori za latinicata no pisha ot GSM

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
9 мнения
• Страница 1 от 1