Хидравликата в студено време и тресене при висока скорост
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Хидравликата в студено време и тресене при висока скорост
Здравейте, наскоро си купих БМВ 316i , 1995 г. и съм много неопитен в поддръжката му. Ще се радвам, ако някой чоже да ми помогне с отговорите на някой въпроси. Досега не съм имал кола със хидравлика на волана и със задно предаване.
1. Забелязах, че днес при - 7 градуса, воланът много трудно се върти. Все едно хидравличното масло много се сгъстило. Това нормално ли е?
2. Другият проблем е тресене на цялата кола при 100 километра, когато мине през много малки неравности, последователни, по пътя. Усещането е изключително неприятно.
Благодар ви и ви поздравявам за страхотния клуб.
1. Забелязах, че днес при - 7 градуса, воланът много трудно се върти. Все едно хидравличното масло много се сгъстило. Това нормално ли е?
2. Другият проблем е тресене на цялата кола при 100 километра, когато мине през много малки неравности, последователни, по пътя. Усещането е изключително неприятно.
Благодар ви и ви поздравявам за страхотния клуб.
- buny_boy11
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 M40 1.8 metan
- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
- Кара: Само на БИРА !
Re: Хидравликата в студено време и тресене при висока скорос
Presly написа:2. Другият проблем е тресене на цялата кола при 100 километра, когато мине през много малки неравности, последователни, по пътя. Усещането е изключително неприятно.
направи си баланс на джантите и виж дали не са ти криви дисковете.... имат ли ръб и имаш ли накладки...

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса!

- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
- Кара: Само на БИРА !
5 мнения
• Страница 1 от 1