316 шум при тръгване ?!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
316 шум при тръгване ?!
Здравейте,
от няколко дни имам 316-ка, като цяло е доста запазена кола, имам сервизни книжки и всичко останало (та даже и касетофон на който имам кода и пише BMW Series 3 или нещо подобно). Имам обаче и един проблем с нея - при тръгване има някакъв шум, наподобяващ тропане... който след като тръгна изчезва. Леко е, не мисля, че е притеснително, но го има и дразни - мразя да ми тропат неща по колата... Та... някой да се сеща какво може да е ?
Срещал съм го и при други коли. Също... се чудя какво масло да и сложа, от една страна castrol си мисля, че е добрия избор, от друга разни хора друго ми препоръчват, та кажете вие с какво карате. Снимки на колата ще кача скоро като оправя няколко неща още 
от няколко дни имам 316-ка, като цяло е доста запазена кола, имам сервизни книжки и всичко останало (та даже и касетофон на който имам кода и пише BMW Series 3 или нещо подобно). Имам обаче и един проблем с нея - при тръгване има някакъв шум, наподобяващ тропане... който след като тръгна изчезва. Леко е, не мисля, че е притеснително, но го има и дразни - мразя да ми тропат неща по колата... Та... някой да се сеща какво може да е ?

Think. Believe. Dream. Dare...
- fireball01
- Потребител
-
колега къде го чуваш този шум под колата... под скоростния лост,към задните седалки,багажника.. аз също имах такова тропане.... под задните седалки на 316 Е30
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Откъм предницата идва мисля отдоло някъде, ама може и да бъркам. Днес до колкото я слушах от там потропваше... то е нещо средно между стържене и тропане, не мога да го определя точно.
P.S. Колеги, я ме светнете от къде да си взема уплътненията дето са на стъклата на вратите... че моите са... зле да кажем просто. Мислех си да питам в кобрата, те там слагат стъкла, няма как да нямат... ама приемам още предложения

P.S. Колеги, я ме светнете от къде да си взема уплътненията дето са на стъклата на вратите... че моите са... зле да кажем просто. Мислех си да питам в кобрата, те там слагат стъкла, няма как да нямат... ама приемам още предложения

Think. Believe. Dream. Dare...
- fireball01
- Потребител
-
колега на мен да ти споделя проблема ми беше лагера на кардана ... беше отхлабен и ми биеше при трагване ,в купето... .
5 мнения
• Страница 1 от 1