Падна снега и ето проблема........
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Amitival
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318ti
- Мечтае да кара: e36 M3
Падна снега и ето проблема........
Значи днеска карам и спирам....тругвам и при навиване на волана почва нещо като гума се едно скърца нещо такова...доста неприяно гледах маслото на хидравликата има малко съвсем малко се на пръчицата...някои ако има подобем проблем да каже нямам и идея от какво да не е замрузнало някои да помогне
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Re: Падна снега и ето проблема........
Amitival написа:Значи днеска карам и спирам....тругвам и при навиване на волана почва нещо като гума се едно скърца нещо такова...доста неприяно гледах маслото на хидравликата има малко съвсем малко се на пръчицата...някои ако има подобем проблем да каже нямам и идея от какво да не е замрузнало някои да помогне
Я рейка, я маркуч, я казанче...

- Amitival
- кандидат ентусиаст
-
хм като карах и почна да го прави по рядко но толкова сериозно да е реика..... еба го но маи ще ходи на маистор
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
и все пак виж дали нямаш 1 педя сняг между някоя от предните гуми и калника, че ся с тоя сняг навсякъде

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
- Мечтае да кара: F10
Тъй като и моя волан поскърцва когато е студено в колата ще попитам. Бях чел в друга тема че ако ти скърца волана да го пръсна с WD40 (маи така беше) абе спреичето за смаска. Та въпроса, има ли опасност да влезе не кадето трябва и да направя белята.
- Amitival
- кандидат ентусиаст
-
да точно кормилото ми сръца значи и при теб е така като навиваш скърца некво такова проблем ли е тоя лагер иначе хидравлиакта е ок сикчко си е като преди са долях масло за хидравликата
- KaTsArA-BMW
- кандидат ентусиаст
-
и на мен ми скърца и направо откачам
чува се точно зад волана някой ми каза нещо за лентов кабел но утре ще пробвам да го извадя волана и да вида за какво става въпрос 

M THE MOST POWERFUL LETTER IN THE WORLD !
9 мнения
• Страница 1 от 1