Проблем...Пак течепве!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
Проблем...Пак течепве!
Здравеите колеги!
Наскоро имаше пусната такава тема за троиника на м43.
Та да преминеме към проблема,смених го преди двамесеца някаде,че ми течеш,всичко точно и си карам спокоино
Предни няколко дена гледам,пак тече
викам си д...ба м...му.Кво е станало пак?
Качвам колата на канал свалям троиника и се оказа че е здравввввв.
Кво следва след много оглед с фенерчета и огледалца видяхме,че отвора дето флиза вфланеца нее наред,тоест-абе как да се искажа,самия АЛУМИНИИИсе е поизял и от там идва теча.
Компакта зимата него карам,че си имам SUBARU,и неми трябва.
Мисля на пролед да кахам М43-ката и да слагам М50Б20,но поради тва,че съм перфекционист немога да оставя нещата така.
За момента незнам какво да направя с тоя теч,незнма кво следва да се сваля главата и отзад да се навари или нещо друго незнам колеги.
ПОМАГАИТЕ:)
НЕ СЪМ 100% СИГОРЕН В ТВА ДЕТО ПО ГОРЕ ПИСАХ
МИСЛЯ ДА ПРОБВАМ ПЪРВО С НОВ ТРОИНИК,ДА НЕ СТАНЕ ТАКА,ЧЕ ДА СЕ ОКАЖЕ ЧЕ Е НЕЩО ДЕФЕКТЕН:)
Наскоро имаше пусната такава тема за троиника на м43.
Та да преминеме към проблема,смених го преди двамесеца някаде,че ми течеш,всичко точно и си карам спокоино

Предни няколко дена гледам,пак тече

Качвам колата на канал свалям троиника и се оказа че е здравввввв.
Кво следва след много оглед с фенерчета и огледалца видяхме,че отвора дето флиза вфланеца нее наред,тоест-абе как да се искажа,самия АЛУМИНИИИсе е поизял и от там идва теча.
Компакта зимата него карам,че си имам SUBARU,и неми трябва.
Мисля на пролед да кахам М43-ката и да слагам М50Б20,но поради тва,че съм перфекционист немога да оставя нещата така.
За момента незнам какво да направя с тоя теч,незнма кво следва да се сваля главата и отзад да се навари или нещо друго незнам колеги.
ПОМАГАИТЕ:)
НЕ СЪМ 100% СИГОРЕН В ТВА ДЕТО ПО ГОРЕ ПИСАХ
МИСЛЯ ДА ПРОБВАМ ПЪРВО С НОВ ТРОИНИК,ДА НЕ СТАНЕ ТАКА,ЧЕ ДА СЕ ОКАЖЕ ЧЕ Е НЕЩО ДЕФЕКТЕН:)
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
Според мен не си почистил добре. Нищо не се е изяло а това са наклепи,
виж тука накрая мойто мнение пише как се чисти ...
Голяма бъзикня е чистенето и е мноо спекло, яко стържене пада. Аз използвах г-образна ъглова планка за шкафоже + тая шкурка дет съм я снимал
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=110347&start=15
виж тука накрая мойто мнение пише как се чисти ...
Голяма бъзикня е чистенето и е мноо спекло, яко стържене пада. Аз използвах г-образна ъглова планка за шкафоже + тая шкурка дет съм я снимал
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=110347&start=15

2 мнения
• Страница 1 от 1