странен шум отзад?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: Самолет
странен шум отзад?
Значи от няколко дена ми се случва следното: спирам примерно да речем на светофар и тръгвам нормално и отзад се чува едно дънн тъп звук все едно нещо се намества,същото започна да ми го прави и като спирам на скорост след като сложа на по малка и пак същото дън! не го прави постоянно но започна да става по често
Това стана след като смених диф и седмица след това започна?

Това стана след като смених диф и седмица след това започна?
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
на advokata така му прави около месец и гръмна дифа при един опит за бърн аут, ама той неговата 20ка я кара като чужда, но все пак внимавай с тоя диф 

- tarkalay
- младши ентусиаст
-
мхмм мен по ме съмнява да не е някой тампон или нещо такова.. ако беше от дифа щеше да го прави постоянно 

- BKirov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 E70,F10 530d
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Качи я на канал или подемник ,за да видиш какво е.
Най-вероятно някой тампон от големите на задните носачи,може и на дифа някой тампон да е здал багажа
Най-вероятно някой тампон от големите на задните носачи,може и на дифа някой тампон да е здал багажа

- tarkalay
- младши ентусиаст
-
колега ако я вдигна на подемник или на канал лесно ли ще разбера от каде е и ако е някои от тея тампони лесно ли се сменя?
- kokakabana
- младши ентусиаст
-
аз имам същия проблем чувасе едно тупкане от зад ве4е карам 2 месеца така мисля че са двата тампона на диф. струват около 40 лв бройката лошото е че се сменят кофти без специален инструмент
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Аз мисля че е тампона горе на амотрисьора щото имах един такъв случай с една кола

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- ivak
- Потребител
-
- Кара: Е39 530d 99"
- Мечтае да кара: E60 535d
Здравйте.И аз имах нещо подобно и се чуваше отляво.Примерно на 2-ра или 3-та предавка като подам газ рязко и да пусна и думкаше.Провери си носачите отзад дето се хваща към купето.Бях останал на един болт уш а те май са три.
Последна промяна ivak на 26 Ное 2008, 13:54, променена общо 1 път
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
И на мен ми тропа нещо отзад, след като смених амортесьорите и тампонитеи там прашниците ... Една хубава идея, хахахах, ми даде един колега - можело да е кората под задното стъкло !!! Да не е уплътнена и да дрънка... Не мога да го разбера откъде идва, един ден извадих всичко от багажника, шишета, пожарогасители и пр. боклуци, за да видя дали пак дрънка...
И сега... усилвам музиката, ма е гадничко де
То мноо тампони отзад имало, мноо нещо
на Диф и на носачи начи тряя се гледа 
И сега... усилвам музиката, ма е гадничко де

То мноо тампони отзад имало, мноо нещо

- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ...
- Мечтае да кара: годзила
tarkalay написа:мхмм мен по ме съмнява да не е някой тампон или нещо такова.. ако беше от дифа щеше да го прави постоянно

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Моят съвет също е да я качиш на канал и да огледаш всичко, щото може и тампон да е, ама съм имал случай и разхлабена полуоска да е. Така че мойто мнение е да не я караш много така докато не видиш от какво е, щото е много кофти ако скъсаш някой болт.
П.П. И по леко с бърнаутите
П.П. И по леко с бърнаутите

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
dopestar написа:на advokata така му прави около месец и гръмна дифа при един опит за бърн аут, ама той неговата 20ка я кара като чужда, но все пак внимавай с тоя диф
аналогичен случая при мен .. мислих си че е някаде отвън , но уви си беше в шпер диференциала и един чудесен сен сателитките се покатериха по планетките и стана салатка . Карал съм със счупен капак на касетата . След като поразпитах/потърсих се оказа че доста се чупат - личи че е карала доста преди да стане салатата

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2