липсват ми крушките за светене на бутоните
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- kokakabana
- младши ентусиаст
-
липсват ми крушките за светене на бутоните
липсват ми крушките за светене на бутоните на фаровете и на парното някой знаели какви трябва да бъдат за 318 тдс
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
.....
Колега, смяната на тия крушки е елементарна.Общо са 2 крушки-едната е на копчето за фаровете ,а другата на панела на парното.Свали ги и отиди с тях за модел.Тази на фаровете се вади заедно с един пластмасов държач(при мен беше бял),като го разглобиш ще го видиш.Крушката на парното се вади като се издърпат врътките на парното(излизат много лесно),зад тях има два винта, които държат панела на управлението,след като ги развиеш и изкараш панела ще видиш крушката.Спокойно можеш да отидеш с "разглобена" кола до някой магазин и да си вземеш крушки.Успех!
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
моито копче за фаровете не свети и мислих че няма лампа там
значи да търся и аз крушка, а как се сваля панелчето с копчето ?

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Kambe написа:моито копче за фаровете не свети и мислих че няма лампа тамзначи да търся и аз крушка, а как се сваля панелчето с копчето ?
Отиди пак при Гиожанни и работата ще заспи за 2-3 мин.!

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
cucko написа:Kambe написа:моито копче за фаровете не свети и мислих че няма лампа тамзначи да търся и аз крушка, а как се сваля панелчето с копчето ?
Отиди пак при Гиожанни и работата ще заспи за 2-3 мин.!![]()
![]()
![]()
ще го видя комшията

- pioneeraudio
- кандидат ентусиаст
-
а моя панел на парното свети само когато е на контакт колата даже и да не са пуснати фаровете?!?!?!Що така
За крушките на копчето на фаровете
Kambe написа:моито копче за фаровете не свети и мислих че няма лампа тамзначи да търся и аз крушка, а как се сваля панелчето с копчето ?
Има една единствена малка крушка, която осветява копчето за фаровете, както и бутоните за мъгла. Пъхната е в един бял палец, който пък е вкаран в тялото на самия панел с копчета..Как се сменя :1.Вадиш панела и се оглеждаш за белия палец 2. с малка отвретка или нещо остро вадиш палеца - не се отвива нещо-само се издърпва. 3 в края му е крушката 1.2 W от най-малките(струват между 0.20 и 0.50 лв зависи от къде - 0.20 са в Гарван-Варна)..сменяш и пъхаш обратно палеца...
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- kokakabana
- младши ентусиаст
-
абе хора аз ви обяснявам че няма бели балци (фасонки) или тан както му казвате аз знам как да го разглобя и откаде даси взема крушки трявбват ми фасонки на които даги сложа
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2