монтаж ел. машинки на фарове
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- pioneeraudio
- кандидат ентусиаст
-
монтаж ел. машинки на фарове
колеги,сложих си фарове с angel eyes "depo" като тези на снимката и искам да им сложа ел.машинките от старите фарове.Някой правил ли го е със същите фарове и ако да,как става?Че фаровете си имат там дупките и вътре има винт някъв,ама ме е страх да напъна да не ги смеля нещо?! 

- pioneeraudio
- кандидат ентусиаст
-
нещо не иска да качи снимки http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=102613 тука са фаровете,първите за е36
Re: монтаж ел. машинки на фарове
pioneeraudio написа:колеги,сложих си фарове с angel eyes "depo" като тези на снимката и искам да им сложа ел.машинките от старите фарове.Някой правил ли го е със същите фарове и ако да,как става?Че фаровете си имат там дупките и вътре има винт някъв,ама ме е страх да напъна да не ги смеля нещо?!
Нямаш никакви проблеми развиваш болтовете които са отзад на фара където ще сложиш ел машинките и започваш леко да буташ нагоре надолу --север--юг и като усетиш че уткопчеят дърпаш нагоре те представляват болт накрая с кръгло топче което топче влиза в улеи точно от този улеи трябва да се откопчае. С същите фарове се чудех и аз но неволята учи

- pioneeraudio
- кандидат ентусиаст
-

- kamika
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е 30 хавтомат
Минах през тази операция преди две седмици,проблема не е само в смяната на машинките.Лошото е че заради гелето депото е по плитко и ел. машинката не може да си пасне.Аз реших проблема като я намалих с около сантиметар,ако не можеш да се оправиш пиши ще ти кажа как става но като начало я свали за да видиш каде е проблема.Относно свалянето аз не сам развартал болтове,заварташ цялата машинка тя потдава само в едната посока.А вапросното топче ще го видиш как е хванато като свалиш капаците за крушките. 

MADTEAM
pioneeraudio написа::bowdown: мерси батка,още сутринта ще го свърша,че така ме дразниНещо недовършено ми се струва. А ти да не си направил беля първия път,та намесваш тая пуста неволя
Не не съм направил беля просто търсих навсякаде из нета за смяна на тея фарове за ел машинките но никъде не пишеше.А относно напасването на ябалковидните болтове за ел машинките да така е както казва колегата тея щипки на депото които са по малки от оргиналните на фаровете и невлиза нормално ябалковидният болт на ел машинките аз реших тоя проблем като позашкурих самият ябълковиден кръг с брусче малко... и шкурка и така оспях да ги вкарам машинките.Успех

- kamika
- кандидат ентусиаст
-
Аз ползвах друг вариант но в случея важното е че си ги нагласил
А я да ви питам как ви светят дългите че моите нещо ми се виждат много слаби.

MADTEAM
- pioneeraudio
- кандидат ентусиаст
-
Абе и аз тва се чуда бе колега?!?!?!Тия дълги направо по-къси от късите идват
Сериозно.И не виждам никъде болт за регулиране Относно машинките,ще пиша утре ква съм я свършил 

- kamika
- кандидат ентусиаст
-
- pioneeraudio
- кандидат ентусиаст
-
мисля в сервиза на стенда да ги регулират,може и дългите да оправят.Вие правили ли сте го и ако да резултата какъв беше?
- pioneeraudio
- кандидат ентусиаст
-
най-после
от обяд се занимавах с тия машинки(Като на колегата горе BOSCH са) и ги монтирах вече.Та така и на мен ми идваха дълги и ги скъсих но лепенето нещо не се получи,шлайфах главичките,не стана
Накрая разглобих машинките,махнах тия пластмаски с главиките и на тяхно място сложих болтовете,които са от Depo-to и се получи просто перфектно. Благодаря на колегите за съветите

12 мнения
• Страница 1 от 1