бмв 318 ис не варви
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
бмв 318 ис не варви
здр на жси4ки манйци на бмв надиажам се нйкои да даде идеа за6то моита 318 ис е36 не варви за 14 сек 100км правиь и диагностика вси4ко и е наред отдоло в колекторите траби има една клапа нйкои знаели за какво е там
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Колега опитай се да прочетеш какво си написал.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Баткаааа, направо не е истина. Това на шише ракия ли го писа???
На тоя ис може да му има 100 неща - горивни филтри, запушени дюзи, кофти бензин, дебиломер.... Опиши по-подробно ситуацията с мотора - работи ли като хората, прекъсва ли, как е разхода...

На тоя ис може да му има 100 неща - горивни филтри, запушени дюзи, кофти бензин, дебиломер.... Опиши по-подробно ситуацията с мотора - работи ли като хората, прекъсва ли, как е разхода...

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- luizov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 323ci M52tuB25
- Мечтае да кара: ///M3 e30
Не е вярно че не вари аз с моита ги правя за под 9 сек. и е м42. А относно колегата май не есвикнал да пише на кирилица, трябва да се поопражнява малко
. А относно това че не му вари колата кой знае кво става в двигателя, а най вероятно има нещо задръстено по горивната системя, я колектори я нещо друго, тя за 14 сек и на 3 целиндъра да бачкаше Трябва да ги направи бе. Има и друг вариант, човека не знае как се прави драг. Колега като решиш да я изтреляш номера е следния преди да тръгнеш натискаш любимия педал и дигаш 4500 оборота-тръгваш от тези обороти ама да не земеш да пуснеш долния ляв педал рязко
пуска се плавно да не варти, за да може да се изстреля, оттам на татък до прекъсвач, в моментът който чукне моментално втора и т.н. и ти си човекът

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: бмв 318 ис не варви
Mollov : Не знам кое от горния пост не разбра, че написа това, което беше написал... 

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Mollov написа:Въздържайте се от излишни коментари!
Горния пост както си му е реда прегледах и за други коментари се огледах. Но не успях тази тема с въздържание да отмина, нека не ми се сърди за това админа.
- bobi 318 is
- младши ентусиаст
-
- Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
- Мечтае да кара: Само Мки.
немога да разбера защо като твоита не варви слагаш вси4ки isки под един знаменател
и караш колегите с 20ките да си мислят 4е варвят много
незнам братле караи я някаде на доктор 

- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
luizov написа:Не е вярно че не вари аз с моита ги правя за под 9 сек. и е м42. А относно колегата май не есвикнал да пише на кирилица, трябва да се поопражнява малко. А относно това че не му вари колата кой знае кво става в двигателя, а най вероятно има нещо задръстено по горивната системя, я колектори я нещо друго, тя за 14 сек и на 3 целиндъра да бачкаше Трябва да ги направи бе. Има и друг вариант, човека не знае как се прави драг. Колега като решиш да я изтреляш номера е следния преди да тръгнеш натискаш любимия педал и дигаш 4500 оборота-тръгваш от тези обороти ама да не земеш да пуснеш долния ляв педал рязко
пуска се плавно да не варти, за да може да се изстреля, оттам на татък до прекъсвач, в моментът който чукне моментално втора и т.н. и ти си човекът
![]()
айде на сток ис-ка да ги направиш 100км/ч за по малко от 9сек.

нещо не ти е верен хронометъра май

прочети по горе темата на колегата Борис и виж за какви времена и дават от завода

иеската смених бензинова помпа инжектори дебитомер дат4ик разпределителен вал вси4ки филтри дат4ик детонации на 3 и 4 цилиндар катализатора го исхварлих свештите сашто смених има някаква клапа в колекторните тарби няамашея вобште сложих друга и пак не варви вопште неможе да варти гуми трагвам на 1 до 4800 оборота мартав кон след тези обороти някаде трагва слагам 2 от 5200 нагоре варви 3 же4е куцо магаре за колегата дето каза 4е сам бил пиан като съм писал предниа пат бях пиан но ми е трудно да пиш на кирилица кажете колеги какво му е на бмвто или си е мартвец по принцип имам и калибра 150 кс ништо обшто с бмвто
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2