Маркуч за бензин
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- L_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525д 2003 Автоматик
Маркуч за бензин
Здравейте,
имам теч на бензин от един маркуч който не мога да го намеря в RealOEM-a. Маркуча е веднага след едната от двете магистрали минаващи от резервоара под купето към двигателя. Там където свършват тези магистрали(от към двигателя) има две маркучета които водят към под колекторите. Едното от тези две маркучета е спукано и искам да го сменя но не знам маркуч с какъв вътрешен диаметър да взема. Понеже така или иначе ще се свалят колекторите искам да сменя всички бензинови маркучи по двигателя и искам да попитам дали някой може да ми каже какви маркучи трябва да се вземат и от каде могат да се намерят.....
имам теч на бензин от един маркуч който не мога да го намеря в RealOEM-a. Маркуча е веднага след едната от двете магистрали минаващи от резервоара под купето към двигателя. Там където свършват тези магистрали(от към двигателя) има две маркучета които водят към под колекторите. Едното от тези две маркучета е спукано и искам да го сменя но не знам маркуч с какъв вътрешен диаметър да взема. Понеже така или иначе ще се свалят колекторите искам да сменя всички бензинови маркучи по двигателя и искам да попитам дали някой може да ми каже какви маркучи трябва да се вземат и от каде могат да се намерят.....
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Мойте два пъти ми ги сменят вече за 3 години ,но в сервиз.Само цена или размер на самите тях не знам.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- L_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525д 2003 Автоматик
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Еми просто е...предната тръбичка се вижда доста добре,взимаш шублера и мериш....а ако си взел мъркуч с по голям вътрешен диаметър стягаш скобата по сериозно и си ти....

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=13&fg=10
Колега за тези маркучи ли питаш? (5 , 6) Те са с вътрешен размер 8мм. 3 4 и 7 са със същият размер
Един съвет - вземи си качествени маркучи и скоби !!! Аз вече пробвах с ментаци(3лв метъра) и изкараха 8 дена
Колега за тези маркучи ли питаш? (5 , 6) Те са с вътрешен размер 8мм. 3 4 и 7 са със същият размер

Един съвет - вземи си качествени маркучи и скоби !!! Аз вече пробвах с ментаци(3лв метъра) и изкараха 8 дена

5 мнения
• Страница 1 от 1