Смяна на двигател от 318ис на 320 ванос
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- KaTsArA-BMW
- кандидат ентусиаст
-
Смяна на двигател от 318ис на 320 ванос
Освен електроника и скорости друго трябва ли да се подмени и разлика в разхода ще се се усети ли ?
M THE MOST POWERFUL LETTER IN THE WORLD !
- KaTsArA-BMW
- кандидат ентусиаст
-
Не видях да е писано от 4 цилиндов на 6 смяна някъде и какво лошо има да зная дали е мн лаком м52 и вместо да ми казваш какви са тия глупави въпоси да беше дал линк да вида някой да е писал по темата ?!!
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3

А иначе не помня .. но м52 е с 2 тръби от двигателя .. а ис-ката .. май е с 1..говоря за ауспуха

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър

Както каза Фена: Аз Е36 подфорума само го чета

Ако си готов да похарчиш хиляди лв за трансплантация и проблеми разхода не ти е проблема, колега
- KaTsArA-BMW
- кандидат ентусиаст
-
Май само "разбирачи" останаха в тоя форум ! баси хилядите левове да сложа 2.0 на 1.8 ! И какво като искам да знам дали разхода на 2.0ката е по голям от моя двигател
ПП: на брат старата е39 2.0 ванус гореше по малко от ис-а ми !
моля да затворят темата
ПП: на брат старата е39 2.0 ванус гореше по малко от ис-а ми !
моля да затворят темата
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Смяна на двигател от 318ис на 320 ванос
KaTsArA-BMW написа:Освен електроника и скорости друго трябва ли да се подмени и разлика в разхода ще се се усети ли ?
Прави се така-купуваш едно Е36 с М50В20 и почваш да прехвърляш,това ,което остане от двете продаваш.Но поне спореде мен е безсмислена тази смяна-няма да постигнеш кой знае какво ,а от някои неща ще останеш разочарован.Виж ако се беше спрял на М50В25 си заслужаваше.
За разхода-по всеобщо мнение шестака ,ще ти харчи с около 1-2 литра отгоре,брат ти е изключение или кара много бавно и нежно колата.
- KaTsArA-BMW
- кандидат ентусиаст
-
Работата е друга че ис-а се скапа мотора и трябва да го сменям защото искам да си оставя е36-цата ! намерил съм мотора с електроника и скорости и ми трябва да знам дали има особени работи дето не съвпадат
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
KaTsArA-BMW написа:Работата е друга че ис-а се скапа мотора и трябва да го сменям защото искам да си оставя е36-цата ! намерил съм мотора с електроника и скорости и ми трябва да знам дали има особени работи дето не съвпадат
Мисля че точно това съм ти казал

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
KaTsArA-BMW написа:Работата е друга че ис-а се скапа мотора и трябва да го сменям защото искам да си оставя е36-цата ! намерил съм мотора с електроника и скорости и ми трябва да знам дали има особени работи дето не съвпадат
Почти сигурно е, кардан ,диференциал.Питай Юзъра на личен-той ги прави тия неща и най-вероятно има и частите,които ти нямаш.

- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
Скоростите стават, трябва ти мотор, електроника, кутия за филтър, ако е стоково окачването май треа да се смени, но не съм много запознат.
Дифа е еднакъв.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Ако ще сменяш търси 25-ца ,иначе ти трябват доста неща не само мотора и електрониката!!!....разхода ще е по-голям !
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- KaTsArA-BMW
- кандидат ентусиаст
-
///M Power написа:Ако ще сменяш търси 25-ца ,иначе ти трябват доста неща не само мотора и електрониката!!!....разхода ще е по-голям !
какви са тия доста неща ?!?!?!
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
KaTsArA-BMW написа:///M Power написа:Ако ще сменяш търси 25-ца ,иначе ти трябват доста неща не само мотора и електрониката!!!....разхода ще е по-голям !
какви са тия доста неща ?!?!?!
радиатор,табло на колата,кардан,отпред пластмасите,кутията (не съм 100% сигурен за нея ) има и разлики в окачването отпред (не че не може и с 4 цилдровото, но 6-ка е по тежък и аз лично бих си търсил и окачване от такова )
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2