Крадена или не ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- r3s1s74nc3
- младши ентусиаст
-
Крадена или не ?
Незнам кьде да пусна тази тема , та айде тука да е
Та вьпроса ми е как може при покупка на автомобил да се разбере дали колата е крадена или не , преди да се мине през нотариус ?

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
взимаш номера на рамата и на мотора и в КАТ да е проверат.По път как правят проверки за по 5мин като продиктуват номера в централата.Или спираш при някои пътни и ги молиш да направят справка.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3

- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Garribaldi написа::mhihi: Ето една моя случка ... харесах си кола .. видях се с момчето... вървеше всичко беше ок.. след 2-3 дни отидохме при нотариус и прехвърлихме .. но не отидох веднага в КАТ ... а работата беше че му дадох мойта 316 ии пари за неговата 320 купие... той веднага отиюъл и прехвърлил мойта .. сменил номерата .. всичко и се покрил некаде... аз след 2 дни отивам в КАТ да я прехвърлям новата, подавам документи ала бала ии чакам да ме извикат.. викат ме ... отивам ... не можете да прехвърлите колата защото се издирва ала бала... и аз а!??! взех документите ... и бързо се изнесох
преди да вземат да искат да я прибират...
Прибрах се .. звъннах на стареца и му казах какво що .... около седмица го търсиха тоя .. накрая го намериха върна ми парите и колата .. и му дадох неговата... Таа се разминах .. разбира се с много нерви неприятности и пари... Наистина ако имаш познат полицай или нещо такова проверявай я там ала бала че може много яко да се насадиш
Добре де ,нали ти я е прехвърлил при нотариус и имаш договор за покупко-продажба ,че си я купил.Регистрирането в КАТ става до две седмици

- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
zvetiko написа:Добре де ,нали ти я е прехвърлил при нотариус и имаш договор за покупко-продажба ,че си я купил.Регистрирането в КАТ става до две седмици
ми май би трябвало да задържат колата , и да ходят при собственика който фигурира в договора , да искат и неговия договор и тнт до стигането на източника (фактура или декларация за новия внос). Но и италянците са пичове и има маса коли които са дошли в Бг , регистрирани са и след това са обявени за застраховка-кражба в италия . Та пускат а там за крадена - колата я няма , и в един прекрасен момент тука регистрирана на бг номера излиза в компа на полицията за издирване .. парадокс

8 мнения
• Страница 1 от 1