някой може ле да помогне?????
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- ivailo
- младши ентусиаст
-
- Кара: Х5 3.0 Д
- Мечтае да кара: X5 M 5.0D
някой може ле да помогне?????
Преди малко се прибрах от един сервиз,хората ми казаха че на 320ката вануса и не работи,така отчитал компютара,колата е 94г.ще сложа пик към който ми е въпроса http://img.data.bg/i.php?show=1243132&c ... ghkjk5#img може ли да се смени само тази оградената част с червено от някое ударено БМВ,предлага ли някй ако може,и какви пари иска.
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
Re: някой може ле да помогне?????
ivailo написа:Преди малко се прибрах от един сервиз,хората ми казаха че на 320ката вануса и не работи,така отчитал компютара,колата е 94г.ще сложа пик към който ми е въпроса http://img.data.bg/i.php?show=1243132&c ... ghkjk5#img може ли да се смени само тази оградената част с червено от някое ударено БМВ,предлага ли някй ако може,и какви пари иска.
Ако ти М50 мотора (съдеики по годината) моде да се ремонтира вануса.
- ivailo
- младши ентусиаст
-
Re: някой може ле да помогне?????
горе доло цена ??????Жоро 320и написа:ivailo написа:Преди малко се прибрах от един сервиз,хората ми казаха че на 320ката вануса и не работи,така отчитал компютара,колата е 94г.ще сложа пик към който ми е въпроса http://img.data.bg/i.php?show=1243132&c ... ghkjk5#img може ли да се смени само тази оградената част с червено от някое ударено БМВ,предлага ли някй ако може,и какви пари иска.
Ако ти М50 мотора (съдеики по годината) моде да се ремонтира вануса.
- FreeSpirit
- Потребител
-
Един приятел на същия мотор си беше сменил само тази част която си посочил (клапан ли се нарича незнам), беше му изгорял и не показваше никакво съпротивление и съответно нямаше мощност колата. Беше намерил в магазин за части втора употреба, но незнам цената... потърси по моргите.
- ivailo
- младши ентусиаст
-
А можеш ле като се видите да го питаш какви са и били симптомите,за да ги сравня с на мойта.FreeSpirit написа:Един приятел на същия мотор си беше сменил само тази част която си посочил (клапан ли се нарича незнам), беше му изгорял и не показваше никакво съпротивление и съответно нямаше мощност колата. Беше намерил в магазин за части втора употреба, но незнам цената... потърси по моргите.
- FreeSpirit
- Потребител
-
ами каза ми че нямала мощност, една височина тук към Родопите винаги я качвал на пета скорост, а тогава трябвало да минава на по-ниска скорост, просто се мъчи двигателя... ти му даваш газ, а той като спънат кон... и разхода се качва доста. В някакъв сервиз му казали че целия ванос трябвало да смени, но той се усетил че му е изгорял клапана и сменил само него. То е нещо като бобина с някакво съпротивление. Ако купуваш втора употреба, първо му измери съпротивлението. Неговия клапан му е излязъл 250 лв. втора употреба (доколкото си спомня). Най-добре слагаш, пробваш и тогава плащаш. Сменя се лесно.
- ivailo
- младши ентусиаст
-
ок мерси за инфото,при мен няма мощност докато е студена и не може да дигне повече от 2500 оборота след 2500 забива моцуната се едно няма бензин,а сутрин играят 500 после 1000 гасне пак пала и така по 4,5 пати но само когато е студено,и като се бягам с някой пак блокира се едно няма бензин.FreeSpirit написа:ами каза ми че нямала мощност, една височина тук към Родопите винаги я качвал на пета скорост, а тогава трябвало да минава на по-ниска скорост, просто се мъчи двигателя... ти му даваш газ, а той като спънат кон... и разхода се качва доста. В някакъв сервиз му казали че целия ванос трябвало да смени, но той се усетил че му е изгорял клапана и сменил само него. То е нещо като бобина с някакво съпротивление. Ако купуваш втора употреба, първо му измери съпротивлението. Неговия клапан му е излязъл 250 лв. втора употреба (доколкото си спомня). Най-добре слагаш, пробваш и тогава плащаш. Сменя се лесно.
- FreeSpirit
- Потребител
-
При теб симптомите са по-други, имаш рязко спиране на тягата... така, че не знам. Провери пак в някой друг сервиз.
- ivailo
- младши ентусиаст
-
- ivailo
- младши ентусиаст
-
в другия сервиз казаха че е от друго,катчик на вала,уж го направиха,но днес пак пала и си е същото като преди,демек нищо не са направили 

- ivailo
- младши ентусиаст
-
- FreeSpirit
- Потребител
-
Е тва е проблема в БГ... в 5 сервиза да отидеш, ще ти кажат 5 различни диагнози. Това за диагностиката, после при ремонта е още по-грозна картината.
- ivailo
- младши ентусиаст
-
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
14 мнения
• Страница 1 от 1