e36-зимен сън
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
e36-зимен сън
Колеги оня ден ми взеха книжката за 4 месеца(1 акт за превишена скорост с 33км/ч и 1 с 60км/ч над разрешената
) та вапроса ми е кое е по полезно за колата да я припалвам на място от време на време или да и сваля акумолатора и изобщо да не я паля? И още един вапрос нормално ли е на 3000 км вече да ме свети жалтата лампа за смяна на маслото
в друга тема някои ми беше казал че след огасването на зелените ще мина доста км до жалтата но не стана така...

- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Най-добре е ако можеш да я палиш всяка седмица по 1 път и да правиш по едно кргъче в квартала, само гледай да не те хванат 

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
Tenata написа:Най-добре е ако можеш да я палиш всяка седмица по 1 път и да правиш по едно кргъче в квартала, само гледай да не те хванат
Или някой да те повози ПОНЕ 2 пъти в седмицата, а за лампите е нормално, защото съдейки по поста ти не я жалиш колата

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Колега мен ме спряха с 93 км над разрешеното
Правих се на идиот там ... ядосвах ги накрая ми казаха бързо да бягам .. Иначе да припалвай я веднъж в седмицата или кажи там на мама тате дедо брат сестра да ходи некой пат на пазат с нея веднъж у седмицата .. не повече да не стават нахални!
Успех!

Успех!
- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
аре не давай умни идеиGarribaldi написа:....или кажи там на мама сестра да ходи некой пат на пазат с нея ....![]()

btw познавам мн хора да карат без книжка така че ... ти си знаеш

- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
TUZara` написа:...Колата си ти е масова,ако не си подозрителен няма и да те спират според мен...
дай определение за масова кола и за рядка - не че не се сещам но само редките коли ли се спират? и какво значи подозрителен - трябва да не практикува "кармагедон" по улиците така ли????

- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
taba4ko написа:TUZara` написа:...Колата си ти е масова,ако не си подозрителен няма и да те спират според мен...
дай определение за масова кола и за рядка - не че не се сещам но само редките коли ли се спират? и какво значи подозрителен - трябва да не практикува "кармагедон" по улиците така ли????![]()
![]()
![]()
![]()
имаше предвид ниско бюжетна айде са кво се прайш !
и аз да съм кеартален със сланчоглед ше спирам по нови и скъпи коли ... колко патки гледам карат такива , се ше кихнат 50-100лв ... няма да вися по цял ден по прозорците на 10-15 годишни карантии...

- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Ти си прецени какъв ти е късмета. Мен ако ми вземат книжката, ако тръгна до пазара с колата - 100 % ще ме спрат
Нямам излизане без проверка
Не ги разбирам, длъжни ли се чувстват... ?!
П.П: изтегли си manual-а от раздела, там е отговора на твоя въпрос

Нямам излизане без проверка

Rebel написа:Ти си прецени какъв ти е късмета. Мен ако ми вземат книжката, ако тръгна до пазара с колата - 100 % ще ме спрат![]()
Нямам излизане без проверкаНе ги разбирам, длъжни ли се чувстват... ?!
и аз сам с сащия касмет след кат ми писаха втория акт имах пат до дупница и едни приятели ми казаха да карам по някакав стар пат че там нямало ченгета и да моа да си карам както аз си знам така и направих патя пуст нито една кола не срещнах и хоп след 1 завои патрулка и макар че беше от лявата ми страна ме спряха но кат им показах 2-та акта ме съжалиха

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Rebel написа:Ти си прецени какъв ти е късмета. Мен ако ми вземат книжката, ако тръгна до пазара с колата - 100 % ще ме спрат![]()
Нямам излизане без проверкаНе ги разбирам, длъжни ли се чувстват... ?!
Твойта съм я виждал на живо - е ше извиняваш ама привлича адски много внимание и странното е че нямаше почти човек на улицата да не я загледа ето така

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
И аз бях така миналата година но за 6 месеца. Акомулатора ми падна и нямаше ток и са Air bag-ците ми светят, трябва да се занулят. Иначе аз не съм я палил през седмица даже и през месец и нищо и няма.
- pakata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2005/525D
- Мечтае да кара: Carrera GT
- Детайли за колата: Е61
Колеги аз съм с 31 превишена 1 акт и друг за ПТП за неспазване на дистанция и сега на 17 ме викат в кат за нещо незнам кво,може би някоя снимка
сигурно и аз ще зимувам

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2