e36-зимен сън

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

e36-зимен сън

Мнение от mg87 » 12 Ное 2008, 9:43

Колеги оня ден ми взеха книжката за 4 месеца(1 акт за превишена скорост с 33км/ч и 1 с 60км/ч над разрешената :mhihi: ) та вапроса ми е кое е по полезно за колата да я припалвам на място от време на време или да и сваля акумолатора и изобщо да не я паля? И още един вапрос нормално ли е на 3000 км вече да ме свети жалтата лампа за смяна на маслото :shock: в друга тема някои ми беше казал че след огасването на зелените ще мина доста км до жалтата но не стана така...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 12 Ное 2008, 10:12

Най-добре е ако можеш да я палиш всяка седмица по 1 път и да правиш по едно кргъче в квартала, само гледай да не те хванат :cop:
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го шано
Мечтае да кара: още по-шано
Детайли за колата: Излъскан сток

Мнение от emiche » 12 Ное 2008, 10:32

Tenata написа:Най-добре е ако можеш да я палиш всяка седмица по 1 път и да правиш по едно кргъче в квартала, само гледай да не те хванат :cop:

Или някой да те повози ПОНЕ 2 пъти в седмицата, а за лампите е нормално, защото съдейки по поста ти не я жалиш колата :mhihi: , а борда го отчита това и препорачва по-ранна смяна на маслото, поради по-голямото натоварване на двг-то. :winky:
Изображение
Дизелите са мъртви души.

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 12 Ное 2008, 13:01

Колега мен ме спряха с 93 км над разрешеното :mhihi: Правих се на идиот там ... ядосвах ги накрая ми казаха бързо да бягам .. Иначе да припалвай я веднъж в седмицата или кажи там на мама тате дедо брат сестра да ходи некой пат на пазат с нея веднъж у седмицата .. не повече да не стават нахални! :mhihi:
Успех!
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 328i
Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)

Мнение от tin » 12 Ное 2008, 15:26

Garribaldi написа:....или кажи там на мама сестра да ходи некой пат на пазат с нея .... :mhihi:
аре не давай умни идеи :mhihi:

btw познавам мн хора да карат без книжка така че ... ти си знаеш :)
Изображение

Аватар

Мнение от TUZara` » 12 Ное 2008, 15:50

Аз 1 месец си карам без,че и мойта я взеха и до сега нищо....Да чукна на дърво не са ме спирали,ма спазвам знаци и ограничения светофари и гледам все пак да си пробирам маршрута...Колата си ти е масова,ако не си подозрителен няма и да те спират според мен...

ентусиаст
Аватар
Кара: 12' F30 335i

Мнение от taba4ko » 12 Ное 2008, 16:28

TUZara` написа:...Колата си ти е масова,ако не си подозрителен няма и да те спират според мен...

дай определение за масова кола и за рядка - не че не се сещам но само редките коли ли се спират? и какво значи подозрителен - трябва да не практикува "кармагедон" по улиците така ли???? :shock: :lol: :mhihi: :shock: :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 328i
Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)

Мнение от tin » 12 Ное 2008, 16:32

taba4ko написа:
TUZara` написа:...Колата си ти е масова,ако не си подозрителен няма и да те спират според мен...

дай определение за масова кола и за рядка - не че не се сещам но само редките коли ли се спират? и какво значи подозрителен - трябва да не практикува "кармагедон" по улиците така ли???? :shock: :lol: :mhihi: :shock: :lol:

имаше предвид ниско бюжетна айде са кво се прайш !

и аз да съм кеартален със сланчоглед ше спирам по нови и скъпи коли ... колко патки гледам карат такива , се ше кихнат 50-100лв ... няма да вися по цял ден по прозорците на 10-15 годишни карантии...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 12 Ное 2008, 17:07

Изтегли си инструкциите за Е36 и там ясно и точно е описано как се "заимява"колата.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 12 Ное 2008, 17:25

Ти си прецени какъв ти е късмета. Мен ако ми вземат книжката, ако тръгна до пазара с колата - 100 % ще ме спрат :mhihi:

Нямам излизане без проверка :mhihi: Не ги разбирам, длъжни ли се чувстват... ?! :mhihi:

П.П: изтегли си manual-а от раздела, там е отговора на твоя въпрос ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mg87 » 12 Ное 2008, 17:55

Rebel написа:Ти си прецени какъв ти е късмета. Мен ако ми вземат книжката, ако тръгна до пазара с колата - 100 % ще ме спрат :mhihi:

Нямам излизане без проверка :mhihi: Не ги разбирам, длъжни ли се чувстват... ?! :mhihi:

и аз сам с сащия касмет след кат ми писаха втория акт имах пат до дупница и едни приятели ми казаха да карам по някакав стар пат че там нямало ченгета и да моа да си карам както аз си знам така и направих патя пуст нито една кола не срещнах и хоп след 1 завои патрулка и макар че беше от лявата ми страна ме спряха но кат им показах 2-та акта ме съжалиха :mhihi: и са кат ми взеха книката не смея и на място да седна зад волана :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 12 Ное 2008, 21:32

Rebel написа:Ти си прецени какъв ти е късмета. Мен ако ми вземат книжката, ако тръгна до пазара с колата - 100 % ще ме спрат :mhihi:

Твойта съм я виждал на живо - е ше извиняваш ама привлича адски много внимание и странното е че нямаше почти човек на улицата да не я загледа ето така :shock: наистина е много яка повози ме някой път :mhihi: А я си купи някой опел вектра или голф 2 да видиме кога ще те спрат през деня ако не правиш идиотщини :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 12 Ное 2008, 21:36

И аз бях така миналата година но за 6 месеца. Акомулатора ми падна и нямаше ток и са Air bag-ците ми светят, трябва да се занулят. Иначе аз не съм я палил през седмица даже и през месец и нищо и няма.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 2005/525D
Мечтае да кара: Carrera GT
Детайли за колата: Е61

Мнение от pakata » 12 Ное 2008, 22:00

Колеги аз съм с 31 превишена 1 акт и друг за ПТП за неспазване на дистанция и сега на 17 ме викат в кат за нещо незнам кво,може би някоя снимка :( сигурно и аз ще зимувам

Потребител
Аватар

Мнение от himera » 13 Ное 2008, 1:01

аз няколко пати сам се отарвал като не им спирам. Кат запишат колата и ме превикат. Минавам с номера че нося много пари и немога да спра защото не ги знам дали са полицаи или не. До сега 3 пати се отарвам :driving:
Г.Генчев 0895043541

Следваща

Назад към E36