Подложки или пружини
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Подложки или пружини
Колеги мисля да вдигна колата малко отзад защото гумите взеха да влизат в калниците.
Та питането ми е, да и туря еди подложки или направо ако не са многоскъпи пружините тъй и тъй работата е една и съща да ги сменя с нови. ????
Та питането ми е, да и туря еди подложки или направо ако не са многоскъпи пружините тъй и тъй работата е една и съща да ги сменя с нови. ????

- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Моята кола е с червени пружини отзад и вместо да купувам нови пружини и сложих подложки.Сега за зимата е добре.Стана супер.На мен ми харесва.А ти както си решиш.Успех.

- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
nakoone написа:Моята кола е с червени пружини отзад и вместо да купувам нови пружини и сложих подложки.Сега за зимата е добре.Стана супер.На мен ми харесва.А ти както си решиш.Успех.
Eдин приятел и тои е така и е доволен няма смисъл да зимаш нови пружини според мен
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Re: Подложки или пружини
BAYRON написа:Колеги мисля да вдигна колата малко отзад защото гумите взеха да влизат в калниците.
Колега слагаи подложки и си готов.Преди два дни я разглобявах да я вдигам и аз,обаче си взех аломиниеви подложки които бяха слагани на едно с метан бяха високи около 4см и колата ми заспа с тях

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Ако си бедно момче като мен, няма да ти хареса цената, но грубо около 400-500 лв. и ще предпочетеш другаде да инвестираш тия пари разбира се. Ладовите подложки са около 15 лв. макс. 2 бр. от ЕМ Комплект33 или нещо такова беше.
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
BAYRON написа:КОлега какви 4-500 лв говориш аз за е30 звех 120 лв немски не
сещам името тия да са 200 макс 250 ама 500 имали част за е36 дето да струва толкова![]()
![]()
Абе 90 100лв са ти пружините ама закво да ги даваш деда знам ти си решаваш колега ама повечето карат с подложки
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
А, при Даровци са ми толкоз, уж оригиналдъ. На ли си говориме за нови пружини и разбирам нови от дилъра на колата,
, бати кожодерите. Как преебаха едно приятелче с Е36 и го накараха да си купи авариен бутон за мигачите защото забравил да си сложи лампата, а тез гадове го разглобили и му обясняват, че били 2 модела: с лампа и без лампа. Накрая не могли да го сглобят бутона, хвърчали пружини, чаркове, предполагам голям цирк е било, ама да съм бил аз не негово място, и да извадя тръбата и колко модела бутони има по един от всите ще ми подарят нещастниците гадни.

- kilima
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330d. E90 LCI 325d
Аз съм против подложките.На голфето отзад имам подложки и возията е отвратителна.От страна на комфорта не мисля ,че ще е добре,но пък става твърдо и високо...
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
BAYRON написа:ама 500 имали част за е36 дето да струва толкова![]()
![]()
Ооо,има,повярвай ми

Перката на климата е 700,
Управлението на климатика е към 500...разгледай се из реалоем-а...спойлера от М3 GT версията е 1970лв...М-ковите огледала за седан са 1900лв...

Слагай подложки и мирувай..наскоро чух от един разбирач,че с подложки се трошали пружини...та ако го чуеш,не се връзвай

- hristo4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 1.9 *W210 320 CDI *206 1.4 hdi
И аз съм си сложил и се вдигна прилично,но за сметка на возията.С труд и подложки цена 40лв.(май опелски бяха) 

15 мнения
• Страница 1 от 1